reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Środki lokomocji maluchów

reklama
Ja chcę albo quinny (ale wersja 2010,w Polsce jeszcze niedostepna),albo maxi cosi.Tylko na czterech kólkach i w bagażniku w aucie musi się zmieścić;-)

Jagoda ma X-landera z 2007 roku, po starszym kuzynie, z pompowanymi kółkami. Gondola jest spoko, choć Jagna jak miała 6 m-cy przeskoczyła na spacerówkę, bo się już w niej nie mieściła. Ale i tak już nie chciała leżeć tylko siedzieć. Spacerówka jest fajna bo jest dość przestronna, rozkłada się prawie na płask przez co wieeele drzemek w niej odbyła. Tylko fakt, że jest ciężkawy, na szczęście mieszkam na parterze, bo nie dałabym rady wejść wyżej z dzieckiem i wózkiem. No i jest bardzo stabilny. Czasem go tak obwieszałam siatami, że targał dodatkowe 10 kg i nawet się nie bujnął.

A ja dziś byłam też na oględzinach wstępnych w sklepie i jestem przerażona tymi ciężarami :no: Normalnie załamkę zaliczyłam jak próbowałam lekko unieść taki wózek 4 kołowy z gumowymi oponami.
teraz to już na 100% jestem przekonana że kupuję gondolkę oddzielnie a wózek spacerowy najlżejszy jaki się da znaleźć - już pal licho jakie koła.
No i mi też pan w sklepie powiedział żeby sobie wybić z głowy zostawianie wózka na klatce bo to teraz "wzięty" towar u złodzieji - ponoć wszystko się sprzeda na allegro :crazy: i już nawet potrfią wybić szybę w aucie żeby ukraść fotelik - tak jak radio - bo też da się "opchnąć" - masakra jakaś.

ja to nie wiem jak se poradze z wozkiem blizniaczym!!!

jak ja wniose go na 3 pietro z dwojka dzieci a w klatce nie zostawie bo sie boje i o!

reklama
Do góry