reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Nocnik kup niech się z nim oswaja ale nie sadzaj na siłę a jak będzie się interesować to wtedy posadź ją bez pieluchy, żeby kojarzyła siadanie na nocnik z tym że nie ma nic na pupie i że czasem może coś tam polecieć.

reklama
Robię ale raczej dla zabicia czasu ale kto wie może jak wygram milion w totka to może zrobię z tego biznes:-p

Teraz kombinuje album dla siostrzeńca który ma się urodzić w kwietniu:-D i album pamiątkę z okazji Komunii

Czasem nie zdąrzę zrobić zdjęcia czegoś co zrobiłam bo leci już do kogoś tak na przykład bylo ze Świątecznymi kopertówkami piękne były ;-)

Ostatnia edycja:
Jak juz zrobisz to sie na pochwal ;-)

Moj maly sie obudzil i teraz szama mleczko ,ciocia sie dobija na skype wiec narazie uciekam papatki jak mi sie uda bede pozniej a jak nie to do jutra

Jord- no taki mamy dziś dzień ,że prawie wszystkie się odnalazłyśmy tutaj:-).
U mnie był ksiądz dzisiaj , bardzo sympatyczny z nowej parafii , będą nam budować Kościółek za blokiem ,będę miała blisko na mszę wreszcie, zostawił nam nawet plan jak to będzie wyglądało :tak:i powiedział ,że nie wierzy ,że my 4 lata po ślubie , bo mój M bardzo młodo wygląda.

dawno mnie nie bylo.....:) az dwa dni , najpierw z mezem po lekaarzach potem praca jestem padnieta i gotuje wlasnie rosolek :) bo dzis nic nie jadlam :( i powiem wam tyle ze zeobilismy test ciozowy i jest !!!!! pozytywna betka :) szkoda tylko ze nie u mnie tylko u meza :( bylismy potwirdzic wynik i maz ma 40,6 betke :D to niby dobrze bo organizm sie regenueruje po choebie :) mam nadzeije ze ja tez zobaczek kiedy moje dwie kreski :)

joweg- zobaczysz zobaczysz spokojnie:tak: nadejdzie ta chwila , mniam rosołek , kurczę ja na diecie jestem to bym wszystko zjadła ,a tak to wybrzydzam:-D, każda z nas zobaczy w końcu 2 kreseczki na teście ,ale będzie radocha jak się zaczną testowania na forum super będzie , będziesz nam się tu chwaliła dwoma kreseczkami.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry