reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
To widzę że masz podobną sytuację jak ja jakiś miesiąc temu. W sumie młodzi jesteście możecie trochę tę decyzję odwlec;-) no chyba że oboje już bardzo pragniecie to wtedy w pierwszym dogodnym terminie spróbować;-)

Trzymam kciuki by wszystko Wam się ułożyło:tak:

reklama
Joweg no to niefajna macie sytuacje ,ale jesli potrzebujecie kaski itd to ja tez bym przelozyla staranka,bo jednak bedziecie musieli za cos zyc co nie ? / tak wiec lepiej chwile poczekac i wiedziec ze dzidzia bedzie miala wszystko i Wy takze ;-)

Tu nie trafiłaś :-pnie mamy garażu na podwórku stoi wiata:-D

Na zabierało nam się parę gratków które walają sie tu i uwdzie więc trzeba się zmobilizować i to jakoś ogładzić:-p

Ostatnia edycja:
niby tak , bardzo tego pragniemy , nie wiem czy bardziej sie boje o to ze nie bedziemy miec kasy czy sama juz sobie to wmawiam jak maz mowi chce to przekladac bo boje sie porazki , moze i ma racje sama nie wiem.... tak strazsnie sie boje , niby jestem mloda ale kurcze czuej jak sie starzeje..... ze niedlugo moze byc za pozno .... nie wiem sama .....

Było:-D

A ty co masz dziś w planach jakaś wyprawa;-)

Dzisiaj maz na 19ta do pracy wiec planow jako takich nie mam,no i zimno u nas ale sniegu brak wiec nie ma co robic :zawstydzona/y: napewno pogram z chlopakami w karty,i pewnie cos obejrzymy w tv :tak:

Joweg a moze sprobujcie ? Bo z tego co piszesz to maz chce juz dzidziusia ...

Ostatnia edycja:
reklama
edyta01- ja tez bardzo chce , ale tak sie boje bo wiem ze jak sie nie uda to kurcze skad wezmiemy kase na nastepna probe ? najwczesniej to i tak lipiec wypada .... bo napierw remont domu potem przygotowania do in vitro i msuze poczekac na nowa umowe z pracy a dostane na poczatku lipca dopiero....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry