reklama

staraczki 2013 !

• Starter tematu Starter tematu kamii150
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Gosiu - a mi coś mówi ,że u Ciebie to jednak fasolka będzie ja tyle cierpliwości nie mam co Ty już bym testowała a nóż by pokazało , wiesz jak masz tempkę w górze to może być jednak ciąża tylko ,że z późniejszej owulacji.:tak:

reklama
Hej babeczki!

My dzis smigamy do domku letniskowego ze znajomymi! :happy: Mia sie pieknie wyspala od 19 do 7.45, a teraz turla sie porannie po naszym lozku. :-D

Paulinka, Sylwia - dziekuje pieknie za &&&&&&&&&&&&&&!!!

Paulinka - trzymam mocno kciuki, kochana!!!

Milego dzionka!

Paulinko ,Mary - trzymam za Was kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ja dziś pogarnęłam ugotowałam obiadek i czekam na M jutro wyjeżdżamy do mojej babci bo będą tam dożynki i zamierzamy iść się pobawić...

Hej wszystkim!

Jord - kochana, jak milo Cie widziec!!! :-) Ooo, zobacz, dzis rocznica odkrycia ciazy! ;-) Dzieki piekne za &&&&!!! :-*

Kobietka - dzieki, kochana! Jak Ci dzien minal?

Jord u mnie bedzie mariusz maz wymyslil ale moze jeszscze sie zmini choc utrzymuje sie to u niego od ponad 2 lat :P
U mnie wczoraj byl straszny dzien i kiepska noc ;/ zaczelam miec bolesci nerki tak samo jak w poprzedniej ciazy mam nadzieje ze to sie bardziej nie rozwinie i nie pojde do szpitala:(

reklama
Sylwia- dużo zdrówka kochana
Mary - dzionek mi minął ok wczoraj byliśmy na dożynkach wypiłam 2 piwa i miałam szmergla ,a M to wykorzystał i mnie zaatakował bez gumki ,ale potem ją założył ,a ja już myślę ,że w ciąży będę i idę jutro tsh robić w lab bo chcę wiedzieć na jakim jest poziomie teraz tak na wszelki wielki.
Ostatnia ciąża wzięła się właśnie z takiego wyskoku i się boje ,że tak się wyrażę popuścił ,ale poczekamy zobaczymy jakby co to plan działania mam zmiana leków i zwiększenie dawki leku na tarczycę wizyty mam akurat w tym miesiącu po terminie @ i telefony do lekarzy też mam jak coś , ja do M dziś z rana powiedziałam ,że ja nie chciałam ,a on na to ,że on by się ucieszył i mam się nie bać bo jakby nie było będzie dobrze więc z takim nastawieniem się dziś witam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry