reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

staraczki 2013 !

reklama
Witajcie ja dziś odebrałam orzeczenie o niepełnosprawności na 3 lata mi przyznali i szukam pracy z nowym zapałem może chętniej mnie ktoś zatrudni bo ma zniżki na osobę z grupą liczę na to już mi dawno temu tak radziła pani dr i tak też zrobiłam wyrobiłam sobie grupę i szukam na nowo trzymajcie kciuki

Martuś narzeczony mojej przyjaciółki ponad 2 lata szukał pracy. W końcu wyrobił sobie grupę inwalidzką bo choruje na SM i po kilku tygodniach dostał świetną pracę :-) Także trzymam kciuki za Ciebie Kochana!!

witam!
Padam dziś byliśmy na zakupach obkupiliśmy małą do przedszkola. Po powrocie wielkie sprzątanie do wieczora w naszym domku, Werunia skarbek kochany nam tak pomagała!!!
Kobietka trzymam kciukasy mocno!!!
dobrej nocki

Gosiula, dopiero przeczytałam,że nie ma dwóch kreseczek:( trzymam kciuki za ten cykl!!! zobaczysz ,że się uda!!
Super ,że Bunny już urodziła!! gratulacje syneczka, mam nadzieję ,że się odezwie i powie nam jak opieka nad małym, no i jak synek reaguje na braciszka:)

Dziewczynki Bunny jest jeszcze w szpitalu bo mały ma żółtaczkę i się "opala" na pewno jak wyjdzie to napisze:)
Można podczytać na mamusiach 2012 ją puki co.
Gosiu- i co jest ta @????? może powtórz ten test bo ja umieram z ciekawości
;-)

hej!
Właśnie ściągnęłyśmy do domu objadam się serniczkiem mamy a mała wyje bo wstała dziś o 6 rano.
kobietka nie ma @ i nic jej nie zapowiada, nadal tempka wczoraj jak mierzyłam to było 37,8 sutki bolą, czasem pobolewa w podbrzuszu tak ciągnie, jakaś taka osłabiona jestem tzn. na buzi wyskoczyły mi wypryski masakra jakaś, boję się testować narazie....

reklama
Czesc dziewczyny!

Nie bylo mnie, w ostatnim czasie bylam zajeta pewnym waznym projektem, ktory na szczescie wyslalam juz wczoraj, wiec mam wiecej czasu! :-)

Bunny
- gratuluje ogromnie!!! :-)

Gosiula - wspolczuje jednej krechy, ale poki @ nie ma, to jest szansa!

Paulina - spoznione najlepsze zyczenia z okazji 3. rocznicy!!! :-)

U mnie 40 dc. Czekam na testy, powinny byc kolo poniedzialku, wiec sobie sikne... ;-)
Milego wieczorku i weekendu!

Do góry