reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

staraczki 2013 !

Dzien dobry!

Kobietka - no to super nastawienie!!! :-) Trzymam kciuki, zeby po prostu wszystko bylo dobrze!

Jord - ja mialam podobnie! Pamietam pierwsze USG, serduszko, potem to, gdy poznalismy plec... :tak: Mam nadzieje, ze wszystko sie ulozy, cokolwiek sie dzieje. Buziak!

reklama
Ja juz sie czuje duzo lepiej ale nadal jak by lekko czuje taki ucisk na nerce i troche mi nie dobrze staram sie nie obciazac organizmu bo znow bede miala jazdy jak wczoraj wiec dzis tylkko lekko opgarnelam dom i nic wiecej mala dostala jesc a o 12"30 budze meza zeby mnie zawiozl do szpitala na usg bo sama nie chce machac tak kierownica ;/

jkobietkaord napewno bedzie dobrze wiem ze u ciebie jest strach ale co ma byc bedzie i trzymam kciuki za ciebie i sie tak nie stresuj bedzie ok :)

jord no to wczoraj byla wczoraj twoja rocznica :)
ja odkrylam ciaze 1 czerwca a tamta kolo 28 listopada.

no wlasnie zonqa ZNIKNELA ;/

witam!
Sorki za poprzedniego posta ale coś mi się z internetem działo.
Moje kochane słoneczko było dziś pierwszy raz w przedszkolu- nie zapeszając podobało jej się ale zobaczymy co dalej- stresik jest..
Dziś taki ten dzień mojej kuzynki syn 12 latek siekierą załatwił sobie nogę mam mieć w nocy operację niestety wszystko się tak szybko działo, że nie znam szczegółów!
A co do mnie samej to nadal @ nie ma temperaturka szaleje zalezy od pory raz niższa raz wysoka- pod koniec tygodnia testuję- tak się strasznie boję!!!

hej:)
Gosiula na moje oko to też ciąża:) jak Ty tak długo możesz wytrzymać bez testowania???????
u nas będzie Wiktor, dałam mężowi wybór spośród 4 imion, i wybrał mój drugi typ, bo o konradzie nie chciał słyszeć, więc będzie Wikuś:) teraz to szybko mi lecą te tygodnie, juz 27 tydz, a ja mam już większość wyprawki :)
Trzymam za Wszystkie starające się kciuki, żeby jak najszybciej zostały mamusiami!!!!!!!!!!!

kasiaip83 - chciała bym bardzo, ale nie mam jakiś takich objawów tylko sutki takie drażliwe, ale nie jakoś baaaardzo, podobnoż śluz się jakiś tam ma a ja czuję się normalnie oprócz tempki i tych sutków!!także to mnie martwi że jest tak normalnie nie chcę się nakręcać a widok jednej krechy nie należy do przyjemnych- niestety kiedyś trzeba będzie zrobić test i dlatego go zrobię np w środę...

Jestem, jestem nie zniknęłam;-)

Dziewczyny mnie jest mało bo w pracy jest bardzo dużo roboty. Jak wracam do domku to padam a o 21 to ja już grzecznie w łóżku i palulu. Mam nadzieje że do połowy września trochę się uspokoi i będę miała czas na moje BB

Obiecuję poprawę w najbliższym czasie:laugh2:

Trzymajcie się cieplutko

Souillac- witaj :-) rozgość się u nas , ja też zaczynam staranka w 2013 ,ale w maju lub marcu jeszcze nie wiem na 100% bo to zależy od mojej pani dr zobaczymy jak to będzie , cieszę się ,że nas przybywa :tak:

reklama
Souillac- tak to będzie nasze pierwsze dziecko :) to znaczy ja już byłam w ciąży ,ale poroniłam i jestem mamusią Aniołeczka mojego więc podejście będzie drugie i mam nadzieję ,że tym razem udane , poroniłam w 2007 roku i od tamtej pory jakieś fatum nad nami wisi najpierw się bałam kolejnej ciąży potem miałam pracę i odłożyliśmy staranka w międzyczasie mój tata miał wypadek poważny szkoda gadać no i ja się pochorowałam tak ,że muszę czekać teraz do 2013 do maja mam brać leki ,a potem się zobaczy co dalej czy zmiana leków czy odstawię.
Gosiu - trzymam kciuki za teścik nic się nie bój ja tam myślę ,że teraz to już będą II :)

Do góry