Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie zwazajac na to jaki szpital masz. Jak mieszkalam w Opolu i po Antosiu bylam w ciazy z Jaskiem i mialam krwawienie mocne orzy zalozonym juz szwie szyjkowym to pojechalam najblizej czyli tam gdzie Antka rodzilam i oni powiedzieli ze mi nic nie jest ale proponuja w szpitalu zostac a ja im powiedzialam ze chyba sa glupi ze u nich tych debili niedoswiadczonych zostane, i pojechalam na wroclaw. Tam sie okazalo ze mi szew zylke przecial na wskutek przemieszczania sie jak sie w nocy gdzie wiercilam za mocno, ale zostalam we Wro w szpitalu na opserwacji. Teraz z racji takich moich przezyc ja bym ńie odpuscila i poszla do szpitala, albo zadzwonila do ginki. A robilas bete? Najwyzej Cie odesla do domu ale nie bedziesz sobie pluc w brode i miec wyrzutow sumienia ze moglas cos zrobic a nie zrobilas. Mysle tez ze skoro jestes w poczatkowej ciazy to jezeli luteina czy duphaston nie pomaga to ńic nie pomoze, ale chociaz zrobiliby ci usg i sprawdzili czy to z fasolka cos nie tak czy masz jakies krwiaczki male ktore krwawia. Tak jak ja w dwoch ciazach, plamilami bralam lutke i donosilam normalnie.
Dzisiaj do znajomych jeszcze jedziemy w odwiedzińki, jak fajnie ze jutro ieszcze wolne :-)
Jak chcesz mogę Ciebie ściągnąć z lipcówek 

Uszka do gory idzialajcie, dzialajcie! &&&& za kolejny cykl!