• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

Kalisia, przeniosłam Ciebie na grudzień. Fajnie by było mieć taki prezent na święta :* Moje cykle też są dziwne. Odkąd przestałam małą karmić, to po 26 dniach była @, później 45 dc, kolejny 30 dc, a dzisiaj już 32 dc i nic nie wiadomo. Jak przyjdzie @, to idę do ginekologa aby pomógł mi wyregulować swoje cykle, bo to nie jest normalne. Nigdy nie wiadomo kiedy @ przyjdzie.

Starających się:22
IV '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13
Lipiec 2014: dzikuska,emkacafe,karola1986,mamaTomeczka,julia0903,Kinia1,Andzia15,wiikki,mikaaa,susel, maja35, kasiula222
Sierpień 2014:
natkusia, agamemnon, basik77
Czekamy na potwierdz.:
Agaawa - @ 22.11
aureolcia - @ 22.11
Listopad

kobietka22 - @ 23.11 2
agniecha83 - @ 24.11 4
fox - @ 25.11 8
Amaliee - @ 25.11
Ritta - @ 28.11 2
leemonca - @ 28.11 6
Anka10222 - @ 29.11
wanda_23 - @29.11
Aschlee25 - @29.11
2
Grudzien
iwo - @ 2.12 2
GosiaDr - @ 8.12 5
malena100 - @ 10.12
Conti - @ 11.12
24
Nikitka25 - @ 12.12
Ludzik - @ 15.12
14
kontra - @ 16.12
Gochson - @ 19.12
3
watpliwosci3 - @ 20.12
6
ookatkaoo1993 - @ 22.12
kalisia - @ 23.12

Poczekalnia Dorcia,Nuuuśka,brrr85,celta,anuszka,malgonia1,kar otka,missiiss1301,hania$,Piaska,joaro,doska1,Arcala,Cyntia85, mimmoo,Gofka, tamaguczi, melponea,Ulika,emalia82,nadzieja210,augustnka,mychunia

reklama
Malusiolka ja miałam zawsze cykle 30-32 dniowe tylko ostatni jakos wyjatkowo zdarzył sie 24 dniowy:sorry: mam wizyte do gina umowiona na 12.12 i chce porobic wszystkie badania, zaczynam teraz 4 cykl staran i mam coraz wiecej watpliwosci czy oby wszystko jest ze mna w porzadku:zawstydzona/y: staram sie o 1 dziecko i to dla mnie droga przez meke juz bym chciala tulic malenstwo a tu dopiero poczatek drogi:zawstydzona/y:

Hej

Natkusia, agamemnon, basik
gratulacje ogromne!! :-) Spokojnych 9 miesiecy :tak:

Wikki agus
chetnie z wami bym pospacerowala bo ja spod wrocka jestem ;-) kiedys bedziecie w poblizu bernardynskiej i salonu orange to zapraszam ;-)

kurcze dziewczyny tak mi sie oraca podoba ale z drugiej str tak mi serce podpowiada i nstynkt szepcze ze chce dzidzie:sorry: Jeszcze tak patrze na Jasia jak siedzi na dywanie i sie bawi stacyjkowem sam samiusi to az mi serce peka ze nie ma rodzenstwa... Wiem glupie, jakas taka tozmemlana jestem ostatnio i wzruszaja mnie *******y. Wiem ze nie moge bo musimy sie odbic finansowo, maz musi znalezc prace, musimy wyremontowac mieszkanie i przede wszystkim dostac umowe o prace a to pewnie gdzies za rok :-( ehh dołka mam troche , ale ciagle wam wszystkim mocno kibicuje i kciuki trzymam za kazda z was!
jeszcze cykl sie szykuje mega dlugi, cosz czuje ze w najlepszym przypadku @ dostane dopiero styczen luty albo w maju :-/ w styczniu mam szpital endokrynologie bede badania wszystkie robic i wizyta u gina wiec okres pewnie mi wywola. Mam nadzieje ze po szpitalu czegos sie dowiem, i ze na wiosne dostane umowe normalna albo znajde cos na normalna umowe... No zobaczymy narazie zyje nadzieja...

milego weekendu !

Ostatnia edycja:
Mississ - ja jestem jedynaczką i lubiłam się sama bawić, z resztą młoda ma tak samo i jak na prodwórko wołają to często nie ma ochoty. Jaś nie jest nieszczęśliwy !!! Głupotki gadasz!!!!!! Poza tym prędzej czy później bedzie miał rodzeństwo :tak::tak::tak: Fajnie że praca ci się podoba. To jest bardzo ważne w końcu spędza się w niej większą część dnia.

Kalisia - jak byłas grzeczna to Mikołaj zawita ;-)

Agniecha na Gajowickiej :)

Ja przy Jana Pawla II :)

missiiss1301, to musimy sie koniecznie spotkać. Dylemat zawsze jest jakiś, rozum podpowiada ze lepiej teraz pracować a serduszko ze chce dzidzie. Ja tez miałam dylemat, w sumie dalej mam, czy nam kasy wystarczy skoro teraz nie jest zbyt dobrze. Ale tak pomyślałam, ze w sumie to raczej wątpię zeby kiedys ta sytuacja znacząco sie zmieniła a potem moge juz nie moc miec dzieci. Skoro jedno dobrze sie chowa to drugie tez musi :) Dlatego tez chce drugiego chlopca bo przynajmniej ciuszki wszystkie mam :)

Ja juz po pracy, zmykam troszke pobawic sie z synkiem :)

Witam :)
Zaczynam trzeci cykl z clo. @ dostałam wczoraj tyle tylko że dziś już prawie wogóle nie ma. Wy też miałyście takie skąpe po clo. Nie wiem czy wogóle w tym cyklu jeść te tabletki bo lekarz powiedział, że jeśli bedzie tylko plamienie lub będzie krótko trwał to żeby nie jeść. Co radzicie?:)

Sie macie kobietki :-)
Bardzo proszę o odkopanie mnie z archiwum i wrzucenie z terminem testowania, powiedzmy na Wigilię :-) Wreszcie, po 66 dniach przyszła do mnie @. Brzunio boli, a ja się cieszę, bo wracam do starań. Biorę się za zaparzenie ziółek i łyknę wiesiołka. :-) Jak ja się za Wami pyszczki stęskniłam :-)

Piaska, proszę bardzo. Trzymam &&&&& aby kolejny cykl był dla Ciebie szczęśliwy i w Wigilię żeby cioteczk@ nie przyjechała :):*

Starających się:23IV '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12
Sierpień 2014:
natkusia, agamemnon, basik77
Czekamy na potwierdz.:
Agaawa - @ 22.11
aureolcia - @ 22.11
Listopad

kobietka22 - @ 23.11 2
agniecha83 - @ 24.11 4
fox - @ 25.11 8
Amaliee - @ 25.11
Ritta - @ 28.11 2
leemonca - @ 28.11 6
Anka10222 - @ 29.11
wanda_23 - @29.11
Aschlee25 - @29.11
2
Grudzien
iwo - @ 2.12 2
GosiaDr - @ 8.12 5
malena100 - @ 10.12
Conti - @ 11.12
24
Nikitka25 - @ 12.12
Ludzik - @ 15.12
14
kontra - @ 16.12
Gochson - @ 19.12
3
watpliwosci3 - @ 20.12
6
ookatkaoo1993 - @ 22.12
kalisia - @ 23.12
Piaska - @ 24.12

Poczekalnia Dorcia,Nuuuśka,brrr85,celta,anuszka,malgonia1,kar otka,missiiss1301,hania$,joaro,doska1,Arcala,Cyntia85, mimmoo,Gofka, tamaguczi, melponea,Ulika,emalia82,nadzieja210,augustnka,mychunia

Piaska
super ze jestes:-) No i ze w koncu sie cos wyjasnilo ;-)

Agniecha
masz racje co do tych dylematow. Zawsze czlowiek sobie cos znajdzie, a ja mysle ze jakby sie pojawila dzidzia to by napewno sie poukladalo. No zobaczymy co bedzie, nie staramy sie zeby tak na maxa sie starac bo w tygodniu jak zsapana z pracy wracam tylko o spaniu marze. Ale na ta chwile jesli by sie "trafilo" ;-)To bym byla szczesliwa choc pewnie na poczatku troche bym sie martwila;-) Napewno sie musimy spotkac! Pamietam jak z grudniowkami sie spotkalamm i bylo suuuperr :-D

iwo
no dokladnie, i chyba mam pierwszy raz od dluzszego czasu ze lubiendo niej chodzic i sie nie zadreczam :-) a co do mlodego mojego to moze masz racje, moze moja glowa mi samej wmawia ze tak bardzo chce miec drugie dziecko ze glupoty gadam hehe :-) chcialabym zeby Jas byl starszym bratem, odpowiedzialnym i dbal o mlodszego braciszka. By zawsze sztame trzymali ze soba i sobie pomagali :-)

reklama
cześć dziewczyny :-)

Wczoraj chciałam Wam wieczorem poodpisywać ale padłam z młodym o 20.30 i byłam nieprzytomna :sorry: wczoraj powiedziałam mężowi :-) najpierw wręczyłam mu pudełeczko z testem, był w totalnym szoku.. zaczął piszczeć z radości, wziął mnie na ręce i skakał :-D a potem mu powiedziałam, żeby dotknął jednej strony brzucha.. na początku dotknął obydwóch (:szok: - bliźniaki) a potem dotknął lewej.. odsłoniłam brzuch a tam na brzuchu uśmiech i po lewej stronie napis CÓRA więc zobaczymy czy się sprawdzi ;-) a potem do wieczora uśmiech nie schodził nam z twarzy.
Z takiej ciekawostki.. w piątek byłam u mamy (normalnie się zachowywałam, bez uśmiechów) i wieczorem do niej dzwonie a ona do mnie "co tam nowego słychać?" a ja "nic, o co Ci chodzi" a mama do mnie "Ty myślisz, że po Tobie i po Twoich oczach nie widać co nowego? :-D" - :szok:

Iwo chyba jak lekarza da mi od razu L4 to chyba pójdę (a pewnie mi zaproponuję) ale cholernie boje się reakcji szefowej :-( do tego koleżanka w pracy która jest kierowniczką salonu stara się o dziecko 7 lat więc nie wiem co jest gorsze.. powiedzieć jej czy szefowej :confused2: Cieszę się, że Chodakowska Ci podpasowała :-) na pewno wrócę do niej po porodzie!

Mychunia będzie dobrze! Obyś szybko się oczyściła :*

Kalisia przykro mi, że @ zawitała.. &&&&&&&&&&& za następny cykl :tak: może będziesz miała niespodziankę na święta!

Wiki to ja i teraz i wtedy mam strach do pierwszej wizyty. Po betach człowiek robi się spokojniejszy ;-)

Gochson &&&&&&&&&&&&&&&& zaciśnięte za ten cykl :-)

Misis odbijecie się finansowo i Jasiu będzie miał rodzeństwo! Nie wpadaj mi tu w żadne dołki :*

Iwo ja znowu jest najmłodszym rodzynkiem bo moje siostry są 15 i 17 lat starsze więc mogę powiedzieć, że jestem jedynaczką i mi nie było z tym dobrze.. zawsze brakowało mi rodzeństwa podobnego wiekowo do mnie. I obiecałam się, że Michał nie będzie jedynakiem i maź jak będzie miał 3 latka będzie miał rodzeństwo. Ale go też strasznie ciągnie do dzieci :-)

Stella &&&&&&&&&&& za cykl!! :-)

Piaska obyś miała piękny prezent na wigilię :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry