reklama

Staraczki 2013

reklama
Wanda - nadzieja umiera ostatnia mało to wykresów ciązowych ze skokami temp widziałaś? Prosze się nie nastawić negatywnie.

Mychunia - ciesze się że powoli dochodzisz do siebie :-)

Aschlee - ty już na dniach testujesz - no to kciukasy trzymam &&&&&&&

Maluś - trobisz ten teścik?:-D ja mam gorzej, apteka w bloku obok - to ta co nie wiedzieli gdzie sprawdzić czułość testów:cool:

iwo, nie mam testów w domu, a do apteki daleko :P Nie chce zapeszać. Dzisiaj 32dc, a śluz mam taki kremowy i lekko bezbarwny. Podobnie miałam tak w poprzednim cyklu i @ przylazła. Poczekam jeszcze trochę i wtedy będę myśleć. Jak będę robić dam znać :P Iwo, no to fajną masz aptekę. Dziwne, że kobieta pracująca w aptece takiej prostej rzeczy nie wie ;)

hej , ja jutro Wam dam znać co u mnie , a gdybym sie nie odzywala to znaczy ze nie moge pisac, wczoraj mialam termin @ , pojawil sie bezowy sluz , dzis z rana dwa razy go mialam ,ale tylko przy wycieraniu , wkladka czysta , no i rozmawialam z ginem , jutro mam wizyte , kazal mi brac luteine 2 razy na dzien , i mowil ,ze czasem sie zdarza ,ze w dniu przewidywanej @ wystepuja plamienia , pobolewa mnie brzuch ,ale dzis juz zadziej , juz myslalam, ze @ nadchodzi ,ale na razie to takie mleczko jak do tej pory tylko , ze bezowe,

kobietka22, wszystko będzie dobrze, musi być :) Daj jutro koniecznie znać co u gina &&&&
Malusiolka, no właśnie nasz organizm to takie nadzieje robi a potem @ przychodzi :( Ale ja to mam dzisiaj negatywne nastawianie :)

Myślałam że z Matim już ok a obudził się z drzemki popołudniowej z gorączką 38 stopni :( A więc jutro do pracy nie idę, musze jechać tylko po zwolnienie.

Dziewczyny, ale macie fajne te suwaczki, dzięki temu wiadomo, która na jakim jest etapie w cyklu. A jeszcze chciałam powiedzieć, że podziwiam Was za mierzenie temperatury. Ja tego nigdy nie robiłam i chyba nie potrafiłabym być taka konsekwentna :)
Kobietka- a Ty robiłaś test?? Bo to chyba ciążowo wygląda :-D:-D:-D
Malusiolka- Ty też dajesz duże nadzieje :-D:-D:-D

Tak patrząc po Waszych suwaczkach, to część z Was ma już bobasy- ale Wam zazdroszczę :-)

Anula, nie chce na razie o tym myśleć :) Zazdrość, to normalne, ale za jakiś czas zobaczysz swoje II piękne kreseczki, a później dzieciaczka :)

Agniecha <przytul> zdrówka dla synka :*

Piaska, raczej to zafasolkowanie. Tylko szkoda, że dziewczyny odchodzą, bo tak smuto teraz się robi w tym wątku.

Nic mi się nie chce. Posprzątałam, pranie nastawiłam, dziewczynki wykąpałam, a zaraz kolacja i kładę je spać. Chce ten wieczór spędzić z M :)

Maluś mnie też się nie chce, Nadia jeszcze nie wykąpana, ok 18 zawsze się kapie i kolacja, a o 20 spać, a małż do pracy na 22 :( A co do teścia to weź go zrzuć ze schodów czy coś? Jeździ samochodem? Bo wiesz linka hamulcowa może się przetrzeć i pękać :D

Agniecha jakieś choróbska podłe podopadały wszystkich.

Kobietka będzie dobrze :)

Wanda spadek nadziei to dopiero jak @ przychodzi pamiętaj!! Trzymam mimo wszystko &&&&&&&&. Zostań zostań z nami :)

Anula1988 witaj, widzę, że ten sam rocznik jesteśmy :) Miło, że dołączasz.

Agniecha przykro mi, następny cykl jest Wasz :*

Agniecha, wiki a ja pryejedam czasami przez Wrocław, bo mąż ma rodzinę pod Wałbrzychem :) Teraz w święta tam jedziemy, przepiękne miasto Wrocław.

Piaska Ty żyjesz na forum? Jak miło :D Dawno Cię nie było :)

NAtkusia mój mąż też miał Banana na twarzy cały dzień jak tylko się dowiedział :)

Ja dzisiaj od rana z młodą wojowałam, małż wstał o 11:45, a na 12 jechaliśmy do mojego ojca. Piekłam dzisiaj te babeczki z disneya z autami i powiem Wam, że te takie zwykłe są dużo lepsze, te jakieś takie malutkie i ten krem niezbyt dobry, niby jagodowy, ale tak jakoś mi nie smakowały. Ale Nadia chyba ze 4 pochłonęła :) Teraz dziecko bawi się... komputerem. Starym takim złomkiem, który miał byc do wywalenie i sobie go rozkłada na części pierwsze. Oczywiście mąż wyciągnął to czym mogłaby sobie zrobić krzywdę, ale obudowy już prawie nie ma :) Ja nie wiem kim ona będzie w przyszłości. :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry