reklama

Staraczki 2013

mimo ze nie znam juz tutaj wielu nickow to jak mnie przyjmiecie mysle ze niedlugo tutaj wroce. bylam u gina i diagnoza puste jajo plodowe. mam przyjsc za 10 dni ale to czysta formalnosc bo wiem kiedy byla owulacja, wiec juz dawno powinnien byc piekny zarodek a nawet serduszko....

reklama
suselku a może jednak się jeszcze wszystko skończy znam kilka przypadków gdzie też na początku było puste jajo płodowe, a potem się pokazał zarodek czego Ci z całego serca życzę :tak:

Suselku jeszcze nic straconego. Ciąża uczy cierpliwości, choć to jest starszne. Może zrób jutro bete i za 2 dni. bedziesz wiedziała co i jak. A co lekarz mówił?
Trzymam kochana kciuki

Olusia, ja nie mam żadnych plamień, ani @ źle mnie przeczytałaś :)

Anusia, nie wiem jak to jest. Cykl bezowulacyjny miałam 2 cykle temu i nie sądzę, że cały czas mam taki. Wydaje mi się, że te cykle miesiączkowe są takie długie przez to, że karmiłam piersią i tabletki odstawiłam, które przy karmieniu brałam i odstawiłam jak mała miała 10 miesięcy. Od tamtej pory nie wiem kiedy ma być @.

wandzia, możliwe że mamy to samo. Szkoda, ale z drugiej strony powinnyśmy cieszyć się z tego, że każda z nas ma dwójkę dzieci :* Nigdy nie mierzyłam temperatury i nawet nie myślę o tym aby to robić. Wiem, że tempka może dużo powiedzieć, ale nie mam czasu na mierzenie. Wstaje o różnych porach i często zapominam się :P

Suselku, ja liczę na to, że jakieś szanse są :*:* &&&&& za kolejną wizytę :*

Suselku - kurczę... mam jeszcze nadzieję na to, że będzie dobrze.

Malusiolka - no ja też nigdy nawet nie myślałam o mierzeniu tempki. A Ciebie dobrze rozumiem, przy dwójce takich maluchów ciężko mieć te same godziny wstawania. Ja mam już codziennie tą samą godzinę, nawet w weekend się poświęcam i ładuję ten termometr tam gdzie trzeba. Kurczę, powiem Ci, że rano trochę brzuch bolał, a teraz nic. Już daję na luz, bez kitu, bo zwariuję...

Malusiolka- masz racje. To wszystko co piszesz może także wpływać na regularność cyklu.

Suselku- nie tracimy wiary do samego końca, jasne! Ja tez już nie raz słyszałam diagnozę o pustym jaju płodowym (moich koleżanek) a teraz mają piękne, zdrowe dzieciaczki z tych rzekomo pustych jaj! Kochana a spróbuj może jeszcze jutro poszukać innego gina? Może ten ma jakies USG i nie widzi dokładnie bobaska w środku. Głowa do góry! Działaj, jesteśmy z Tobą!

reklama
wanda_23 witaj, :-) dziekuje za mile slowa... przydadza sie i to bardzo...

W ogole dziewczyny jestescie kochane,,, !! wspieracie ludzi i od razu lepiej jest na sercu.... :-D

Natkusia gratuluje 2 kreseczek i fasolki... :-)

susela moze jednak nic stracone? moze jednak pojawi sie serduszko? nie trac wiary !!

Malusiolka wybacz.... :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry