• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

reklama
mychunia nie dzwonilam, mowili mi ze przesla na poczte.... wyniki robia do ok 22-23.... :-) dobrze ze spadla beta,,,, :tak:tzn nie dobrze ze sie stala przykrosc ale z 2 strony to bedziesz mogla od nowa dzialac....

Ostatnia edycja:
Olusia - trzymam kciukasy zaciśnięte za betę &&&&&&&&&&

Natkusia
- oj biedny maluszek, dobrze że dzieci nie pamiętają w dorosłości takich rzeczy jak ból rosnących ząbków - to chyba celowo tak jest to wszystko skonstruowane... Ale nam, mamom zawsze ciężko na sercu.

witam, byłam dzisiaj u gina z kompletem badań, wszystkie wyniki mam ok "tylko" mam dwukrotnie przekroczony wolny testosteron a to oznacza zerowe szanse na naturalne zajście w ciążę. Po następnej @ będzie mi sprawdzać drożność jajników w tym czasie mąż musi zrobić badanie nasienia i rozpoczynam stymulację owulacji i kochanie na zawołanie :-( proszę mnie wpisać do poczekalni bo prędko (o ile w ogóle) to ja w ciąże nie zajdę :-(

Dziewczyny jeśli od kilu miesięcy wam nie wychodzi zróbcie lepiej szybko badania żeby mieć czarne na białym co jest tego przyczyną.

W życiu bym nie pomyślała że tak się to może wszystko zakończyć tym bardziej ze Wiktorem i aniołkiem zaszłam za pierwszym razem :-(

aureolcia <przytul> przykro mi :* Kochana, ciesze się, że masz Wiktorka. Masz malutki szkrab :) Przenoszę Ciebie do poczekalni, tak jak chciałaś.

natkusia, uuuuuu... współczucia dla Michasia. Wiem co to za koszmar jak dziecku idą zęby. Jakiś czas temu mojej małej szły i strasznie to znosiła. Co do testu, to nie robię jutro, bo wydaje mi się, że nie wyjdzie. Jajniki mnie bolą i to niesamowicie, aż mnie rwą ;/ A poza tym jutro idę z mała na szczepienie i głowy od rana nie będę mieć na to. Jeżeli jutro @ nie przyjdzie, to rano w środę zrobię. Jeżeli testy nie wyjdą muszę zrobić badania ;/ Nawet nie wyobrażacie sobie jak ja się boje tych badań. Miesiąc temu jak byłam u ginekologa, to niby coś widział jak to nazwał (jakieś zwyrodnienie), ale miałam się nie martwić i przyjść w grudniu na badania (Tak jak powiedział Może będzie Pani już w ciąży).

Starających się:28V '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12
Sierpień 2014:
natkusia,basik77,malgonia1,kobietka
Czekamy na potwierdz.:
Malusiolka - @ 22.11
aina110 - @ 27.11
Casablanca - @ 27.11
Ritta - @ 28.11 2
wanda_23 - @29.11

Anula1988 - @ 2.12
Grudzien

milka33 - @ 4.12
Anna223 - @ 6.12
Olusia7982 - @ 7.12
GosiaDr - @ 8.12 5
malena100 - @ 10.12
celta - @ 10.12
Conti - @ 11.12
24
Nikitka25 - @ 12.12
ewe_lina_d - @ 12.12
Ludzik - @ 15.12
14
Stellaa - @ 15.12
kontra - @ 16.12
fox - @ 18.12
joaro - 19.12
Gochson - @ 19.12
3
Nuuuśka - @ 20.12
watpliwosci3 - @ 20.12
6
ookatkaoo1993 - @ 22.12
kalisia - @ 23.12
Piaska - @ 24.12
Agaawa - @ 24.12
agniecha83 - @ 25.12
Aschlee25 - @29.12 3
Anka10222 - @ 30.12
Poczekalnia Dorcia,brrr85,anuszka,karotka,missiiss1301,hania$,doska1,Arcala,Cyntia85,mimmoo,Gofka,tamaguczi,melponea,Ulika,emalia82,nadzieja210,augustnka,mychunia6,Amaliee,iwo,aureolcia,leemoncia, agamemnon

Chyba zwariuje, jeszcze nie mam wyniku.... chyba oszaleje.... :oo:

Ostatnio mialam szybciej wynik bo mialam robiony w piatek i pewnie mniej pracy mialy panie... a dzis wtorek moze wiecej hmmm... juz chyba sobie tak to tlumacze....

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry