reklama

Staraczki 2013

Gosia, wierzyłam w Ciebie Kochana :* Zapraszam tutaj :) - https://www.babyboom.pl/forum/staraczki-2013-w-ciazy-f547/ciaza-ze-staraczek-2013-a-68795/

Z tego co widzę, to chyba na moją betę czekałyście :P Wynik u mnie pozytywny i znowu zaczynają się pozytywne wyniki :D:D

Starających się:24V '14=>7, V '14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12
Sierpień 2014:
natkusia,basik77,malgonia1,kobietka,Ulika,milka33, Malusiolka,Nikitka25,GosiaDr
Czekamy na potwierdz.:
Casablanca - @ 27.11

Anula1988 - @ 2.12
malena100 - @ 10.12
Grudzień

ewe_lina_d - @ 12.12
Ludzik - @ 15.12
14
Stellaa - @ 15.12
kontra - @ 16.12
Wonda - @ 17.12
fox - @ 18.12
joaro - 19.12
Gochson - @ 19.12
3
Nuuuśka - @ 20.12
watpliwosci3 - @ 20.12
6
ookatkaoo1993 - @ 22.12
kalisia - @ 23.12
Piaska - @ 24.12
Agaawa - @ 24.12
agniecha83 - @ 25.12
leemoncia - @ 27.12
3
Aschlee25 - @29.12 3
Anka10222 - @ 30.12
Styczeń
Conti - @ 2.01 25
Anna223 - @ 5.01
Olusia7982 - @ 6.01
Poczekalnia
Dorcia,brrr85,anuszka,karotka,missiiss1301,doska1,
Arcala,Cyntia85,mimmoo,tamaguczi,melponea,
emalia82
,nadzieja210,mychunia6,Amaliee,iwo,aureolcia, agamemnon,wandzia_23,aina110,celta

reklama
maluś ja wczoraj wieczorem przeczytałam jeszcze na forum że wyszła ci betka i tak sobie pomyślałam, a może też powinnam się zainteresować. Plus jeszcze mąż wczoraj zwrócił mi uwagę że na śniadanie, drugie śniadanie, obiad i kolcje jadłam tylko grejfruty, pomarańcze, mandarynki i pomelo i dokładnie tak samo miałam w pierwszej ciaży. Z tym że teraz byłam pewna że to przez chorobę i uzupełniam naturalne źródła witamin

A takie dobre piwo sobie z niemiec przywiozłam.....męża pewnie to najbardziej ucieszy.

Gosia gratuluje! :-):-)

agniecha wysyłam morze fluidków :-):-) .

Natkusia jak tylko oswoje się z myślą wpadne na sierpinóweczki. Ja na 100% do wczoraj byłam pewna że się nie udało i jestem na prawde w szoku. Pozytywnym, ale szok to szok.

Suselku kochana bardzo mi przykro, że zakończyło się zabiegiem, ale mam nadzieję, że niebawem spotkamy się na ciążówkach :*

Nikitka, Gosia dziewczyny wielkie gratulacje :) Super, a taka ostatnio byłA rozmowa, że mało zaciążonych jest z grdnia, a tu taka niespodzianka :D

Ja byłam dzisiaj na wizycie, bo mnie martwiła moja glukoza i okazało się, że koniecznie muszę powtórzyć, a jak wynik nadal będzie taki kiepski to diabetolog wita ;/

Poza tym wszystko okej, samopoczucie niezłe, nawet mdłości dzisiaj jakby mniej. Przesyłam fluidki ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

oj nie było mnie i jak pięknie się tutaj zrobiło:) aż się buzia uśmiecha:)

Staraczki 2013 wyginą z końcem roku??:) Trzymam kciuki:)

Wanda trzymam kciuki za jak najlepsze rozwiązanie Twoich problemów. Suselku ściskam.

u mnie spoko, tzn 8 dzień po owu podobno (piszę podobno, bo ovu wyznaczył, ale jakoś tak dziwnie, a i mój organizm nie do końca normalnie w tym miesiącu), ale nadzieja jak to mówią umiera ostatnia. - ładnie temperatura się w tym miesiącu układa. nie spadła poniżej 37 (co zawsze u mnie się zdarzało), a mój M mówi, że grzejnik jestem, więc ściskam za siebie też kciuki, łapię fluidy, może coś w moim brzuszku się jednak dzieje:)

Gosia, Nikita- dziewczynki gratuluje Wam serdecznie! Ale super, oby wszystko teraz było dobrze :-)

Maluś- oby u Ciebie też wszystko było dobrze. Badasz jutro bete, aby zobaczyć przyrost?? Ja nadal nie mam @, wiec jak tam za długo zalegam z tym terminem u Ciebie w tabelce, to możesz mnie wypisac.

reklama
Anulka, nie wyrzucę Ciebie z listy. Poczekamy na Twój teścik, albo betę. Śle fluidy, aby się udało :* Kochana, bety nie zrobię, bo nie ma kto posiedzieć z dziećmi. Najwyżej jak już będę się denerwować, to w przyszłym tygodniu powtórzę, albo pójdę prywatnie do ginekologa :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry