reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

Witam dziewczyny

tu starduscik z UK, staraczka o II kreski od 10 miesiecy. okres mam miec 27-28.08 dzis robilam test i tylko I kreska :/ nadal sie ludze, ze test ferelny. Brzuch pobolewa jak na okres, biust nabrzmialy jakby mial zaraz ekspodowac inne objawy subiektywne juz minely :/

my od zawsze jehcalismy na testach owulacyjnych ale od wrzesnia bede temperature mierzyc szyjke i sluz badac... w koncu kiedys sie uda... musi..

pozdrawiam wszystkie staraczki &&&&&

reklama
ale mam brzuch cięzki,......i coś mnzeziębienbie chwyta :/ chyba zmarzłam pod namiotem :/
coś czuje ze w sobotę dostanę @ :( ale mam nadzieję, ze nie....

Dziewczyny @ nadal brak -powtorzylam test wrzucam foto -przyciemnilam byscie widzialy dobrze;) test na gorze to z wczoraj a test na dole to z dzis i co sadzicie?:sorry2:-mam zwidy?
test2.jpg

Ps. Bylam z rana na Becie za Wasza namowa - kolo15-16 bede miec wyniki- mam stresika!

Załączniki

• test2.jpg
    test2.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 69
starduscik witamy :-) i trzymamy kciuki żeby się udało :tak:

piaska, benfica może rzeczywiście betkę zrobić i wiedzieć na czym się stoi? A jak się okaże, że fasolki brak (czego nie życzę) to wtedy do gina po jakieś tabsy na wywołanie okresu? Szkoda czasu marnować jak nie ma fasolki, a @-szon zaprotestował :-)
black_tea no no @ nie przyjdzie, to na pewno fasolka.
Straciatella środki wczesnoporonne? Co to za lekarz? Dobrze, że szybko podjęłaś decyzję o zmianie lekarza. Czasami to jestem zszokowana :shocked2: pytaniami i propozycjami lekarzy.

Ostatnia edycja:
reklama
stazi24 - dobrze, ze betę zrobiłaś, bo z tych testów to na prawdę nic pewnego wywróżyć nie można... :baffled:

mamaTomeczka - masz rację, rzeczywiście zbiera niezłe recenzje. Rozejrzę się za nim w aptece.

Ostatnia edycja:
Do góry