reklama

Staraczki 2013

stazi24 to to to są II kreseczki wyraźnie je widzę :-):-):-) GRATULUJĘ!!!!! Normalnie banan do ust mi się przykleił :-D lubię takie wiadomości :-D

Ale powiedz czy sadzisz ,ze na tescie na dole czyli z dzis widac lepiej ta 2 kreseczke(choc nadal blada) bo juz dostaje szalu co widze a czego nie...

Bylam wczoraj na karuzeli - i jak z niej zeszlam myslam ,ze padne - siedzilam z pol godziny na ziemi i myslam ,ze bede haftowac- masakra..

Jej mam takiego stresiora czekajac na Bete ,ze nawet nie masz pojecia!!

reklama
stazi - są dwie krechy, widoczne :-) gratuluje. Wg beta to tylko "formalność" :tak:
to mój test z 25 i 26 dc. Krechy ledwo widoczne
test 19.8.jpgtest 20.08.jpg

Piaska - polecam ci Pinktest - pokazał u mnie w 25 dc ;-)

ewka - no okropny był ten doktorek! Straszny gbur.. i jeszcze takie propozycje :baffled:

Załączniki

• test 19.8.jpg
    test 19.8.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 92
  • test 20.08.jpg
    test 20.08.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
stazi24, gratulację :) Czekamy teraz na wyniki bety.

Wcześniej zanim zaczęłam z mężem starać się o dzidziusia czas leciał mi bardzo szybko. A teraz jak chce wiedzieć, czy udało się, to czas mi się dłuży ;/ 2 tygodnie, to dla mnie wieczność.

Piaska tak wiem... dlatego poszlam zrobic Bete- i strasznie sie boje ,ze jednak zobacze Bete ponizej 5 czyli brak ciazy:( moze mam felerne te testy... dlatego juz nie trace kasy na apteczne tylko na Bete poszlam- dalam 22 zl a bedzie pewnosci

Dzis jest moj 28 d.c wiec chyba powinien wyjsc wynik wiarygodny??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry