reklama

Staraczki 2013

stazi24 a nie mówiłam? Jeszcze raz gratuluję fasoleczki :-) dbaj teraz o Was. Teraz nam daj przepis jak Wam się udało? Długo się staraliście? Jak często były przytulanki??

to byl 2 cykl staranek od terapi hormonalej - po 5 latach !!!

przepis - kochalismy sie 6,7,8,9,11,12,13,14,15,16,17,18,20,24,26,27, d.c po kazdym przytulanku dawalam cos pod tylek i nogi do gory- dziewczyny sie ze mnie smialy ale chyba pomoglo:D

16.d,c czulam silny bol podbrzusza to chyba bylo cos na rzeczy owulka wedle moich obliczen byla 12d.c (bo 1 cykl mialam 26 dni)

od 18d.c jakos zaczely mnie bolec piersi i bola do teraz a podbrzusze wiec myslam ,ze @ przyjdzie a tu niespodzianka:D

reklama
stazi24 no to po prostu nie mogło się nie udać przy tulu przytulankach he he he. Nie wiem czy dam radę tak często się bzykać z moim J, ale teraz nie odpuszczę i damy czadu w nowym cyklu :tak:

Jeszcze raz GRATULUJĘ FASOLECZKI!!!

Piaska - gin stwierdził, że jest ok... :wściekła/y: Ale byłam u innego z NFZ, a chyba pójdę do swojego prywatnie jeszcze raz. Za kasę pewnie coś się znajdzie..

Wiikki - co za zbieg okoliczności :) a skąd jesteś?

Nie wiem co sobie ubzdurałam z tą Betą, może dlatego, że u mnie badania można zrobić tylko między 8 a 10 ;)

Gratulacje dla zafasolkowanych ;) I dziękuję za życzenia udanego prezentu urodzinowego ;)

stazi24 no to po prostu nie mogło się nie udać przy tulu przytulankach he he he. Nie wiem czy dam radę tak często się bzykać z moim J, ale teraz nie odpuszczę i damy czadu w nowym cyklu :tak:

Jeszcze raz GRATULUJĘ FASOLECZKI!!!

My normlanie sie tyle nie bzykamy:P ale Moj M mila urlop wiec mial checi - wiec wykorzystalismy na maxa ile sie dalo:D

stazi u mnie to raczej ze mną problem bo mój J mimo, że o 18 wraca z pracy to zawsze jest zwarty i gotowy, a ja jakoś nie mam ochoty na częsty sex :zawstydzona/y: nie wiem co ze mną nie tak :-(, ale obiecuję, że w następnym cyklu będę ostro działać i nie przepuszczę żadnego dnia w którym jest choćby iskierka nadziei na ciążę... :tak:

Heh,a mój P. ma urodziny dopiero w listopadzie...Ale za to młoda ma 25.09....:-) Fajnie byłoby dać jej na 4 urodziny prezent w postaci wiadomości o rodzeństwie...:tak:
Zrobiłam test owu...Wyszła blada druga kreska...to chyba oznacza,że owu już była (obyyyy -wtedy przebzykany weekend dałby może rezultaty haha :-D),albo dopiero będzie...Nie do końca ufam tym testom po przeczytaniu,jak dziewczyny miały problemy,bo test nic nie wykazał,a np.owu była albo odwrotnie...Mimo wszystko robię :-D

reklama
stazi u mnie to raczej ze mną problem bo mój J mimo, że o 18 wraca z pracy to zawsze jest zwarty i gotowy, a ja jakoś nie mam ochoty na częsty sex :zawstydzona/y: nie wiem co ze mną nie tak :-(, ale obiecuję, że w następnym cyklu będę ostro działać i nie przepuszczę żadnego dnia w którym jest choćby iskierka nadziei na ciążę... :tak:

My normlanie tak co 2-3-4 dni sie kochamy roznie to bywa ale z pewnoscia nie tak jak w tym cyklu sie to dzialo - to tylko przez wakacje tak moj M nie ma tyle checi bo sporo pracuje i ma malo snu - i jak to on mowi musi nabrac ochoty :P ale jesli sie udalo to jestem najszcesliwsza pod slonce :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry