Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

u mnie bez zmian - 18 dc, temperatura codziennie ok 37 stopni. mój profil na ovu mnie rozpierdziela 

tam moja @ wypada już za 4 dni, a wg moich obliczeń dopiero 9 września - zwariowany profil 

u mnie raczej nic z tego nie będzie - raczej na pewno
trudno, widać to jeszcze nie mój czas 

pozdrawiam wszystkie zafasolkowane :-):-):-):-):-):-):-)
zacznę od siebie, jakoś chyba pójdzie ;-)
jeden ślubny, drugi narodzony własnymi siłami ;-)
czas najwyższy ;-) wcześniej jakoś nie mogliśmy się zdecydować (przede wszystkim brak stabilności w pracy)
po zmianie pracodawcy obmyśliłam sobie taki plan - rodzeństwo dla Mrówka w roku 2014
wrzesień 2014 to początek szkoły dla Mrówka, więc wskazany mój macierzyński by przynajmniej na początku go przypilnować, przyzwyczaić do samodzielności, gimbusów itp. ;-)
jeszcze trochę a będę musiała przed nim uciekać :-)
marzy mi się mały Król ;-)
potwierdzonym życzę spokojnej ciąży ;-)Jeszcze do mnie nie docierapewnie dotrze jak zobacze przyrost bety a potem bijace serducho
Sle ~~~~~~~~~~~~~~~~ zaraki ciazowe;P