Anna Marczyk
Zaciekawiona BB
Trzymajcie mnie bo zaraz eksploduje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Normalnie polazł tam i stchórzył niby się zestresował i w ogóle tam nie wlazł co za *******.............................. ciota z niego zamorduje

trzy miesiące namawiana poszły w łeb no i moja ovu też i jeszcze z tekstem do mnie żebym tam zadzwoniła i przeprosiła i się spytała czy można to dowieść no i znowu wszystko na mojej głowie - jak mi tam zagląda stado lekarzy to ja niby nie jestem zestresowana faceci to jednak są mocni tylko w gębie. Idę z psem może mi przejdzie - szkoda że nie wiem jak się wstawia te obrazki bo byłaby tu wielka bomba i baba mordująca faceta. Teraz to nie wiem czy śmiać się czy płakać czy walnąć go w łeb 

Normalnie polazł tam i stchórzył niby się zestresował i w ogóle tam nie wlazł co za *******.............................. ciota z niego zamorduje

trzy miesiące namawiana poszły w łeb no i moja ovu też i jeszcze z tekstem do mnie żebym tam zadzwoniła i przeprosiła i się spytała czy można to dowieść no i znowu wszystko na mojej głowie - jak mi tam zagląda stado lekarzy to ja niby nie jestem zestresowana faceci to jednak są mocni tylko w gębie. Idę z psem może mi przejdzie - szkoda że nie wiem jak się wstawia te obrazki bo byłaby tu wielka bomba i baba mordująca faceta. Teraz to nie wiem czy śmiać się czy płakać czy walnąć go w łeb 

Ostatnia edycja:
nawet nie wiem, jak się je wysyła i za co
ja w pierwszej ciąży zanim się dowiedziałam, miałam plan wejść na Rysy... a pojechaliśmy w Góy Stołowe i też było fajnie ;-) teraz biegam i pewnie ciężko będzie mi przestać, ale to nie jest coś do czego potem nie można wrócić
; 4 - może uda Ci się znaleźć coś do robienia w domu? może jakiś własny biznesik? może koń weźmie udział w biznesie i będzie na siebie zarabiał? Zawsze można powiedzieć, że to nie jest dobry moment tylko potem jest płacz, że nie wychodzi
a jeśli chodzi o synka... tym bardziej trzeba się starać o towarzystwo ;-)
nie smuć się
:-(
i nie ważne, kto by to był