reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

Witam i ja. Dziś już znacznie lepszy humor, bo przyszła ta wredota... Tak więc zaczynamy od tego cyklu. No i zaczynam też mierzyć temp. natkusia jak tam?

reklama
Witam o poranku! Malusiolka dziwne to, trzymam &&&&& żeby wszystko było ok, a to była ciąża. U mnie dziś temperatura znowu skoczyła i jest zdecydowanie za wysoka jak na pierwszą fazę, więc nie wiem o co chodzi.

Ejj dziewczyny jak się załącza ten wykres z ovufriend?????? Ps. U mnie jest aktualnie bardzo ciężko obliczyć termin następnej @, ale wyliczając ze średniej, następna @ powinna pojawić się ok. 16 października, więc możecie mnie przepisać. watpliwosci
Moze uda nam się w tym cyklu :*

malusiola - taki całkiem negatyw wyszedł czy jakiś bladzioch?

głowa do góry. czekamy razem - jeśli znasz swój organizm i on Ci coś podpowiada to lepiej słuchać organizmu niż testów ;)

Kinia - zainstaluj nową wersję. Coś było ze starą wersją. Co chwilę mnie wyrzucało. Przedwczoraj aktualizowałam do nowej wersji i śmiga idealnie :-)

Malusiolka - pewno jakiś trefny test albo mocz bardzo rozcieńczony.

mikaaa - W Ovufriendzie klikasz pod wykresem w "Udostępnij wykres". W czwartej zakładce "Link" są 2 linki. Kopiujesz ten drugi ("Link na forum"). Wklejasz go tu (czyli w sygnaturę) https://www.babyboom.pl/forum/profile.php?do=editsignature Finito :-)

kaśkasiunia, Cyntia, na tym teście widać cień cienia, ale czy jest dobrze to okaże się jutro po becie. Pojadę na krew przed jazdą i wracając około 14-tej będę mieć wyniki. Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze. Nawet słoik mi dzisiaj spadł i się potłukł, a ponoć szkło, to szczęście :D

reklama
Do góry