Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
u nas dziś były sznycle z kurczaka, kasza gryczana i surówka marchew-jabłko. Wiem, wiem kasza + kurczak to średnie połączenie, ale byliśmy dziś w zoo i jak wróciliśmy, to z ziemniakami byłoby za długo, a Królewicz już jęczał z głodu
ale w sumie to pasowało
Wy to taaakie przysmaki pichcicie... ja niby umiem gotować, ale nie mam pomysłów na wyszukane potrawy i w sumie zwykle mamy coś tradycyjnego...

to mój sposób na złe emocje...U mnie na obiad udka kurczaka w sosie własnym - uwielbiam... Do tego ziemniaczki i kalafior :-)
Emalia82 - wnioskuje z nicka i z pasków, że jesteśmy rówieśniczkami (jeśli 82 to rocznik), dlatego chciałam zapytać, jak długo już się starasz o 3 dziecko ??
emalia Ty pochodzisz z zawoni??? Chodziła ze mną do klasy dziewczyna z tej miejscowości ( do Oleśnicy do ekonomika). A w Dobroszycach mój brat teraz mieszka-blisko zawoni:-)

benfica Unikać w trakcie zagnieżdżania czyli jakieś 6-12 dni po owu.
musiałabym złamać nogę chyba 
No właśnie nie. Poprzedni robiłam dzień wcześniej rano. I była blada krecha w piątek rano, sobota rano dwie wyraźne i sobota wieczór zero - w ogóle nie było widać kreski testowej, a dziś rano znowu delikatna tak jak w piątek. Idzie zwariować. Chyba muszę trochę wyluzować, testy testami, ale chyba w moim przypadku nie są skuteczne.Celta a robilas test wieczorem przed tym porannym z wyrazna krecha? Moze Twoja owu byla b krotka, tak czasem jest. Moja trwa około poltora dnia. Hmmmm...
Prawie 40km zrobiliśmy. Fajnie się tak zmęczyć, choć strasznie ciężko było się zebrać. Po drodze zjedliśmy gyrosa, a jakże z kurczaka
, teraz po prysznicu, mogę nadrabiać zaległości. A tradycyjny rosół pyrka na kuchence, bo my najbardziej lubimy taki co bardzo długo się gotuje na wolnym ogniu.
o rety, toż to rozbój w biały dzieńmusiałabym złamać nogę chyba
![]()
nic absolutnie mi się nie chce 
miałam na rower wyjść pojeździć a skończyłam w fotelu przed laptopem i jeszcze do tego lody wcinam cały czas (jedno pudełko już poszło). nie dobrze