Ja właśnie wstawiałam zupke, niedługo mąż wróci z córcią więc akurat będą mieli zupke gotową.:-)
No właśnie co do zdrowego odżywiania, to ja właśnie zmierzam się do kupna parowaru i zastanawiam się jaki wybrać. Na razie rzucił mi się w oczy parowar Philips. Nie jest zbyt tani, ale ma dużo fajnych funkcji które pomogły by mi na początku gotowania na parze, z reszta jak mam go używać to lepiej zainwestować w lepszy. Czy któraś z Was ma parowar?
Moim zdaniem nasze odzywanie nie jest az tak bardzo nie zdrowe, choc do zdrowych tez nie nalezy

Fast food jemy bardzo, bardzo rzadko, bardziej gubią nas słodycze i słone przekąski, ale teraz i tak juz jest dobrze, bo kiedys slodycze przywozilismy z PL kartonami

Teraz nie kupujemy praktycznie nic, zrezygnowalismy też ze slodzonych napoi teraz pijemy wode, ewentualnie czasami rozcienczamy ją z sokiem z owocow. No i gubi nas smażone jedzenie, stąd pomysł kupna parowaru, bo można w nim przyrządzać prawie wszystko. Mała w tygodniu nie je w ogóle słodyczy i pije tylko wode, w weekendy pozwalamy jej na troche więcej ale też bez przesady.
Przed ciaza wazylam 58 kg, po ciazy 68, zrzuciłam to do 60kg ale znowu wrocily te kg. :-( Teraz chce przejsc na zdrowe odzywianie szczegolnie dla maluszka, ale tez zeby nie przytyc duzo w ciazy, a po porodzie wrocic do wagi 60kg

Mój mąż jest zgodny i musimy też kupić nową kuchenke bo ta już jest do doopy, często mi się pali dużo rzeczy, a chciałabym też zacząć piec bułeczki zdrowe:-)