Witam jeszcze weekendowo
U mnie weekend minąl chorobowo, ale na szczęście czuję, że wracam do zywych

Czosnek i syrop z cebuli to chyba czuć już na korytarzu

ale co tam chociaż pomaga
susel - najgorsza jest taka niepewność

i fałszywe znaki....dopóki nie ma @ jest nadzieja

trzymam &&&
lamorela - wracaj do nas szybciutko

nic nie chcę mówić ale większość moich znajomych jak mówiła "na razie odpuszczamy...." to albo już była w ciąży albo zaciążała w najbliższym cylku

więc nie wykreślimy Cie z listy
Conti - to jakas epidemia wirusowa z tymi przeziębieniami, my już druga tura w ciągu 10 dni normalnie domino

polecam z własnego doswiadczenioa - syrop z miodu, czosnku i cytryny, syrop z cebuli, maliny, goraca herbata z kionfitura z pigwy i herbatkę korzenna (laska wanilii, goździki, kolendra, świeży imbir, ziarna pieprzu czarnego(lub odrobina chilli), cynamon, miód, cytryna, kardamon - gotujemy przez chwilke i pijemy bardzo cieple - rozgrzewa i zwalcza wirusy :-) można dodać kilka kropel naturalnego olejku aromat.
U nas dzialaja inhalacje olejkiem Olbas

Duzo zdrowka zycze
emkacafe - mamy ten sam termin @

powiem Ci, że ja temp w ogóle nie mierze, ale susza u mnie zaraz po ovu (we wt pecherzyk 20mm a ovu na 99% byla w czwartek) też mnie dziwi - chociaż nie jestem aż takim ekspertem jak WY dziewczyny
zosiasamosia - Paracetamol w ciąży bezpieczny - wszystko w umiarze oczywiście
k
obietka - za mną juz od dluzszego czasu chodzi grzybobranie ale jakos sie nie sklada

w tym tyg musze skoczyc do lasu

kleszcze mówisz...masakra...do mnie tak strasznie nie leca na szczescie (mialam dwa w zyciu) ale do mojej tesciowej to normalnie caly rój potrafi przyleciec

ciekawe czy to kwestia krwi.... Mam dwoje znajomych co zarazili sie borelioza

i teraz panikuje jak mam kleszcza....
mychunia - oby wstresta @ nie przyszla

wszystkie znaki sa optymistyczne
Cyntia - faceci sa pod pewnymi wzgledami niereformowalni

nie stresuj sie Kochana

Ja nawet nie staram sie ich zrozumiec

Mam za to sprawdzony sposób na nich

aranżuję sytuacje w taki sposób zeby mąż zawsze myslal ze on wlasnie tego chcial (a nie ja)

prawie zawsze dziala

facet jest glowa rodziny ale kobieta szyja - ktora tą głową kreci

Dziewczyny a mi lekarz ostatnmio kazal brac podwójna dawke kwasu foliowego (2x400mg)