• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

Hej dziewczyny. Wpadłam się tylko przywitać bo nie wiem co mam pisać :-( dziś 1 dzień bez @, ale mimo to jakoś brak radości we mnie ostatnio zagościł, nawet tempki mi się nie chce mierzyć :-( następny termin @ to 13.10 możecie mnie dopisać, ale i tak @ przyjdzie więc nie wiem czy jest sens :crazy:

susel trzymam &&& za jutrzejszą betę oby była wysoka :tak:

reklama
Dziekuje za wszystkie kciuki!
ewka co to za zalamanie? glowa do gory! teraz to powinnas skupic sie na cieszeniu sie mezem :-)

Amaliee jestem w szoku ze Twoj maz sie tak zaangazowal! to chyba mile, ale z drugiej strony to nie ma u was problemu z trafianiem w owu bo seksik jest non-stop ;-) wiec po co sie stresowac i nakrecac.

ewcia, hormony dają swoje :) Trzymam kciuki za II kreseczki &&&& :* Będzie dobrze. Ja zanim dowiedziałam się o ciąży też byłam smutna i nie wiedziałam co się ze mną dzieje. A poza tym martwiłam się tego, że jak dowiem się o ciąży, to nie dam sobie rady. Musisz wciąć się w garść <przytul>

Amaliee, z jednej strony cieszyć się powinnaś, że Twój mąż chce dziecka, a z drugiej strony nie dziwie się Tobie. Musisz z nim porozmawiać i powiedzieć, że chcesz na spokojnie do tego podejść. Powiedz mu, że to co on robi to Ciebie męczy i zniechęca do dalszego działania <przytul>

Grzaneczko, tak sobie. Głowa mnie boli, czasami brzuch i niewyspana jestem. Na szczęście jutro nie mam jazdy i mogę ten dzień od południa spędzić z mężem i dziećmi (albo odpocząć sobie, a M zajmie się dziewczynkami). A jak u Ciebie?

Brrr jaka pogoda okropna, wieje, deszcze , wilki w lesie.

Benfica u mnie synu tez lepiej śpi, wszystko mu mija ;-)

susel oby @ nie przylazla, a tempka szła w górę! Trzymam mocno kciuki za jutrzejszą bete &&&&&&&&&&

agniecha83 zdrówka dla synka! Mam nadzieje , że nic poważnego mu nie jest. No tak to jest, że w przedszkolu to się zaczynają choroby :(

mycha, &&&& za egzamin :tak: Na pewno zdasz na 5 :-)

mychunia, będzie dobrze, trzymam &&&&&&&:tak:

Malusiolka, dzięki ze pytasz :* No ma zjechać na 5 października i tak sobie wyliczyłam, ze jakbym dostała planowo @ to by zjechał na me owu a tak widzisz, @ nie ma i nie wiem co sie dzieje :( Wszystko mi sie poprzestawia w cyklu i az beczeć mi się chce :-( Teraz ani nie mam objawów na @ ani na ciążę. Śluz mam nijaki, bardziej chyba na @ (taki sam od owu), a powinien być biały gęsty nie?? Jedynie brzuch wzdęty i krzyże. Skoro w 6dc miałam ostatnie przytulanie to ciąża z testu by mi na zylion procent wyszła no nie? Z synem test wyszedł dwa dni przed @. Help :-(

Dzięki dziewczyny. Macie racje muszę się wziąć w garść :tak: nakręcanie się i dołowanie nie jest dobrym rozwiązaniem :no:

Biorę się za porządek bo mam taki bałagan w domu że :szok:

Miłego dzionka :-)

reklama
Za 2 dni idę na USG zobaczyć, czy moje jajko się wchłonęło, czy nie. Mam nadzieję, że po 3 tygodniach brania Duphastonu jajeczko pięknie zniknęło i dało szansę innym, żeby się rozwijały. Mój hubby jest już 2 miesiące na lekach, więc głęboko wierzę, że chociaż kilka żołnierzyków w ruchu "a" się znajdzie i dopłyną do celu. :-D
A moja przyjaciółka za 2 dni testuje, więc też siedzę jak na szpilkach. Nawet jej test kupiłam, bo były w promocji i idziemy razem na kino kobiet, więc wtedy dostanie.:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry