Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam nadzieje ze wczoraj na noc nie jadlas sliwek??
zaraz to naprawie!
ale jak kiedys bede to dam znac!
ładnie mi wskazały w tym cyklu owulację. Ale potem robiłam w 21dc i tez mi wyszeł pozytywny ale już w 22dc nie wyszedł
Tak więc zgłupiałam do reszty

ja to chyba bym się załamała jakbym zobaczyła 2 kreseczki, a później okazałoby się, że ciąży jednak nie ma. Człowiek się cieszy, że się w końcu udało, a tu taki psikus. Brrrr ale muszę powiedzieć, że coraz częściej słyszę, że test wychodzi pozytywnie, a ciąży nie ma
suselku przytulam Cię mocno i trzymam kciuki za następny cykl
w końcu się uda
musi...
mam same nocki i jakoś nie mogę się przyzwyczaić do takiego trybu życia
przyjeżdżam do domu przed 7 szykuję młodego do szkoły, zawożę go i jak wracam do domu to o niczym innym nie marzę jak tylko o łóżeczku :-) no i o 12.30 pobudka bo trzeba syna odebrać ze szkoły, odrobić lekcje, coś zjeść i szczerze mówiąc mam już dość
jestem niewyspana, nie przytulam się z mężem bo nie mam sił i jak tak dalej będzie to nici z dzidzi, eh jak nie urok to sr***ka, tempke mierzę o 12.30 przed wstaniem, ale nie wiem czy jest wiarygodna, kurczę wszystko się pogmatwało jestem zła
na to wszystko.