Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Ysmena ja tez poprosze energetyczne fluidki&&&& za testowanie
![]()

coś mi się wydaje, że albo rzeczywiście nie jestem w ciązy albo za wcześnie żeby ją wykryło.... coś mi mówi, że jestem a z drugiej strony coś mi mówi, że powinnam wyczekiwać okresu....
witam standardowo po 5 :-)
u mnie dalej nic (test negatywny)coś mi się wydaje, że albo rzeczywiście nie jestem w ciązy albo za wcześnie żeby ją wykryło.... coś mi mówi, że jestem a z drugiej strony coś mi mówi, że powinnam wyczekiwać okresu....
![]()
ale co ma być to będzie, więc dalej czekam (niecierpliwie)![]()
a dalej mnie rwie w dole brzucha niby na @ ale tak inaczej i nie cały czas tylko falami....
trzymam & za wszystkie testujące ;-)
Naleśniki pyyycha mniamu nas leczo a na deser zrobię wafelki własnej roboty.
Kinia1 moze zarejestruj się jeszcze raz? Tak na odległość cięzko pomoc
My jestesmy ze soba juz ponad 10 lat i od 3 lat mamy córeczkę ale adoptowaną. Dlatego dopiero teraz zaczelismy starania nad drugim Maluszkiem bo chcielismy zeby Amelka zadomowiła się u nas.Dlatego jestem MAMĄ hihi ale nigdy nie byłam w ciązy dlatego ciężko mi się tak ogarnąć z tymi objawami i tymi cyklami.
Dopiero teraz Wam to piszę, bo nie wiedzialam, ze tutaj jest tak FAJNIE i można pisać o wszystkim
Dziękuję WAM![]()
KINIA1 - z 14 dniami chodzi o to, ze tyle trwa statystyczna prawidłowa faza lutealna, a liczy się ja od owulacji, a dokładniej od skoku temperatury. Mogłaś mieć owulację tym razem szybciej. Albo masz zawsze prędko, a z kolei Twoja fl jest troszkę dłuższa od statystycznej. Jedyne co to czekać, czas pokaże jak jest naprawdę :-) Oby jednak @ nie przylazla!
Noo zakupiłam sobie 10szt testów. Teraz moge spać spokojnie ;-)
wiikki smarujesz czymś Małej dziąsełka? Mój synu na szczęscie bezboleśnie znosił ząbkowanie i nie było z nim problemów. No chociaż humorki miał![]()
Normalnie jestem perfekcyjną panią domu! Ciasto (zamiast bezików) w piekarniku, pranie w pralce, dom posprzątany i nawet pościel zmieniłam!
zosia gratulacje!!! długo się staraliście?
lamorela no serio prawdziwa perfekcyjna Pani domu z Ciebie![]()
ja ostatnio mam lenia, nic mi się nie chce...![]()
mychunia rzuć się przepisem na ten blok czekoladowy
chyba będę chora :-( temp 37,3, czuję się rozbita i najchętniej bym spędziła cały dzień w łóżku![]()
Zobacz załącznik 584338 wybaczcie, ale nie mogłam się powstrzymać w jakiej pozie siedzi mój pies przed komputerem z łapami na blacie kuchennym. To obok to ja, ale nie zwracajcie uwagi, bo nie potrafię zrobić normalnej miny do zdjęcia.
Co do bólu, to chodzi mi bardziej, że ich co chwila coś nie podolewa.
Na termo mam +3,8st brrrrrr
Zamówiłam wczoraj i poczekam az przyjdą to jak do tego czasu nie dostane @ to na pewno zrobię teściora z rana
mam jeszcze jeden owulacyjny ale ten to zawsze chyba wychodzi pozytywny 
boziuuu jak ten czas leci
No i czekaj, termin @ kiedy miałas??
Ale ćwiczę silną wolę