Witam,
Moim zdaniem świetny pomysł, ja przenoszę się na ten wątek, ale nie zabieram zbędnego balastu z poprzednich miesięcy.
Melduję się świeża, chętna do odbierania fluidków i wojowników ale wciąż ta sama Leemonca.... a potem z wszystkimi starającymi się przeniesiemy się na ciężaróweczki - majóweczki 2014

Ja też jestem majowe dziecię, więc mam nadzieje, że mój Okruszek też będzie...
Ja nie ogarniam dwóch wątków (lipcowy i sierpniowy....) więc lepiej połączyć się w jeden. Zresztą niezafasolkowane z lipca w większości są aktywne na lipcowych, sierpniowych i tu...więc myślę, że wątki same wygasną
Straciattella za chwilę nie będziesz w stanie odpisać wszystkim...rośniemy w potęgę. W grupie siła, więc kiedy zaczniemy sypać fluidkami to niech uważają wszyscy, którzy nie chcą fasolki, bo to będzie pandemia :-):-):-)
DorciaM - może męża dopadły chwilowe wątpliwości, może nie powinien myśleć...tylko działać ;-) Myślę, że namawianie może mieć odwrotny skutek, proponuję na jakiś czas wyciszyć temat, starać się dalej, ale nie komentować....
applecrumble - masz smakowity nick - moje ulubione applecrumble...mniam.... To również nasz drugi cykl starań, też się w ostatnim nakręciłam i teraz ochłonęłam, podchodzę do tego z chłodniejszą głową. Do owu bez stresu, a potem zobaczymy...znajdę sobie zajęcie aby nie myśleć
Arcala - trzymam kciuki &&&&&& aby to było to....wygląda obiecująco

....ale bądź spokojna i plissss nie nakręcaj się....odczekaj kilka dni i zatestuj...
mamaTomeczka - tulę.... Smutno mi... Oby @ minęła szybko i jak najmniej boleśnie.... Nowy cykl - nowe możliwości;-)
Ależ historia z tym wężem....co to był za gad

Dobrze, że nic Wam się nie stało
U mnie @ ma się ku końcowi, dziś dostałam olej z wiesiołka w tabsach - głupia sprawa, jedna tableta ma 500mg oleju i każą ich łykać 5, jak gdyby nie można było zrobić mocniejszego wariantu. Opakowanie ma 60 tabletek. Łyka się to do owu, więc wystarczy na 12 dni....ja oststnio miałam owu w 19 dc.... Choć oczywiście teraz może być inaczej... I zamówiłam 40 testów owulacyjnych+5 ciążowych za 26 zł... Mam zamiar w przyszłym miesiącu przesłać je razem z fluidkami

nowym starającym się...