Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
malena a ja tak trochę Cię podejrzałam i widzę, że już kiedyś się starałaś o fasolinkę na "staranka od stycznia 2012". To od tego czasu się starasz i nic czy z jakiegoś powodu zawiesiliście je do teraz:-)???
dokładnie, było zawieszenie broni 

teraz ponawiamy akcję
z jakim skutkiem to już się okaże :-)
Powiedz mu, że już jesteś po owulacji i na pewno dni niepłodne
cokolwiek. Faceci są prosto zbudowani. Wyskoczysz w seksiastej bieliźnie i jest twój! 
ja miałam przez dwa dni takie mdłości ,że mówię Wam wczoraj i przedwczoraj ,ale smecta mi pomogła ,a u mnie dopiero 14 dc więc nawet jeśli to nie możliwe choć ostatni cykl miałam krótki to i tak nie możliwe ,ale przypomniały mi się czasy jak byłam w ciąży z Aniołkiem moim i siedziałam w kibelku ehhh , tak pisałam na sierpniowym wątku ,że jak tak Was czytam to chyba zgwałcę męża mimo ,że staranka planowane na wrzesień dopiero , i wiecie co ?on mnie dopadł po imprezce u szwagra ,ale wyskoczył to było w 11dc wiem ,że to żadna metoda antykoncepcyjna i jakoś tak tli się jakaś nadzieja wiem głupia jestem ,ale kurczę tak bardzo chcę no nic pożyjemy zobaczymy.Tylko ,że nie wiem czy pamiętacie ,że ja odstawiłam dopiero leki i teraz mam moralniaka ,że na to pozwoliłam w ogóle.
więc się powstrzymam