reklama

Staraczki 2013

kobietka - chyba tak właśnie zrozumiałam. Mam nadzieję, że jeżeli doszło do zapłodnienia to wszystko będzie ok. Ja też odwiedziłam Twojego bloga i będę robić to częściej.

mamaTomeczka - "świntuszko" :szok: ...nigdy nie bawiliśmy się w indian....mogłoby być ciekawie :-D:-D:-D Ale tylko na gołych kafelkach - prania i czyszczenia mi się nie chce, a tak mopem przejadę... trza pomyślec:tak:

reklama
Piaska - przykro mi...

Dorcia - moja makówa też tak działa, jestem w stanie wmówić sobie wszystko (tylko dziecka w brzuch nie :baffled:) ja też miałam mdłości i miałam spadek tempki i prawie byłam pewna II....a tu była I i @... Ale, nowy cykl - nowe szanse

No to i ja się przenoszę, witam na nowym wątku :)

Z niecierpliwością wyczekuję owu, w 14,15 i 16dc testy były negatywne, tzn. druga kreska bledziuteńka... więc proszę o kciuki za dzisiejszy teścior - będę robić po 17 jak z pracy wrócę ;) Oby w końcu wyszła ta druga kreseczka ciemniejsza. Kobietka22 Witaj :)

Krowkabordo MEGA GRATKI!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Tekla - witaj no to trzymamy kciuki za owulkę aby się pojawiła &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a ja co wypiłam kawę i już ją wydaliłam z powrotem coś mi ten żołądek szwankuje chyba odstawię kawkę przestawię się na herbatkę...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry