• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

Dziewczyny o co chodzi? Ovufriend chyba "zwariował". Po dzisiejszym wyznaczeniu temp wyznaczył mi termin owu na 10dc a termin @ na 24dc. Przecież to nie możliwe. Nigdy nie miałam cyklów poniżej 30 dni i raczej wątpie, żeby ten cykl miał być krótki... O co kamman.... ?? Czy uważacie że ovufriend w moim przypadku się nie myli co do owulacji?? :/

wiesz co, mi się wydaje, ze jak CI podskoczy jeszcze temp to on zmieni wykres, takie mam wrazenie, kiedys uzywalam takiego programu wlasnie bo chcialam zobaczyc czy u mnie jest w ogole taki skok i tez tak mialam. Musisz poczekac, on wyznacza bo zobaczyl ze to juz wyzszy 3 pomiar a moze byc tak ze znowu wpiszesz temp jutro i on przesunie to.

reklama
mikaaa nie kieruj się ovufriendem z wyznaczaniem ovu, mi wyznaczył bodajże na 11 dc, na ubiegłą środę, a w czwartek byłam na kontroli pęcherzyka i było przed ovu, bo pęcherzyk dalej był, więc moja ovu mogła przypaść dopiero gdzieś w pt/sb, a nie tak jak twierdzi ovufriend, to tylko system i akurat z wyznaczaniem ovu to bardzo się myli

Cześć kobitki :happy2:, ale u nas paskudna pogoda :baffled: pochmurno i pada :sorry2:

susel pracę dostałam przez pośrednika w jednym z większych marketów. Niestety tu gdzie mieszkam ciężko jest z pracą i biore co jest. Zawsze jakiś grosz wpadnie. A dlaczego nocki? Bo w nocy jest najwięcej roboty... i w takich momentach do głowy przychodzi mi tylko 1 myśl... po co ja się kształciłam? Po co?
piaska no to fajnie, że się zmniejszył :tak: ale szczerze mówiąc też myślałam że się wchłonie. Kiedy masz następną wizytę?

kontra witamy, witamy :-)

conti trzymam &&&, daj znać jak po wizycie :tak:

Mój Kuba dziś się rano budzi i mówi mi, że zapomniał, a ma jeszcze 1 zadanie do odrobienia z angielskiego :szok: na 71 stronie. No to ja szybko do plecaka wyciągam knige i rzeczywiście zadanie do zrobienia jakiś listek do kolorowania i wycięcia :-D więc na szybkości zrobiliśmy :-D kurczę zawsze przeglądam każdą książkę w poszukiwaniu zadania domowego, ale nie sądziłam, że może to być na końcu książki.

Dziewczyny o co chodzi? Ovufriend chyba "zwariował". Po dzisiejszym wyznaczeniu temp wyznaczył mi termin owu na 10dc a termin @ na 24dc. Przecież to nie możliwe. Nigdy nie miałam cyklów poniżej 30 dni i raczej wątpie, żeby ten cykl miał być krótki... O co kamman.... ?? Czy uważacie że ovufriend w moim przypadku się nie myli co do owulacji?? :/

mi kiedyś 3 razy zmieniał dzień owulacji, aż zła byłam i zgłupiałam :baffled: ale później już było ok. Mierz dalej tempke i zapisuj.

Dzień dobry wszystkim :)

pogoda paskudna (szaro-buro i leje), a nastrój podobny... od jakiegoś czasu mam gorsze dni z moim Młodym wrrrrrrrrrrrrr... on się nie słucha, a ja nie umiem powstrzymać krzyku (który i tak niewiele daje) i później po akcji mam wyrzuty sumienia i smutek wielki, że jestem taka nieskuteczna matka...

a do tego od wczoraj boli mnie jak na @, choć szczerze wierzyłam w II - dziś dzień przed terminem @ mnie podkusiło i zatestowała i oczywiście d... blada, tylko jedna I i żadnego nawet cienia cienia...

chyba niemożliwe, żeby nie było objawów ciążowych, tylko @małpowe i test negatyw, a to jednak ciąża - a następny cykl pewnie na straty, bo muszę jechać do biura do innego miasta i akurat w moje, potencjalne dni płodne.... ech

mam nadzieję, że dzień skończy się lepiej niż zaczął...

mamaTomeczka - super pozytywna opowieść - przynajmniej jeden powód do uśmiechu :)

Ostatnia edycja:
fox, kciuki trzymam &&&&&& :* U mnie też ponuro. Nawet nie chciało mi się dzisiaj z łóżka tyłka zwlec, ale musiałam aby dziewczynki przebrać i nakarmić.

Czytam tak każdą i dochodzę do wniosku, że Czerwiec nie jest naszym miesiącem tylko lipiec. Też fajnie, bo ciepło będzie :) Może centka do nas dołączy. Ciekawa jestem co tam u niej :)

natkusia, nie nakręcam się Kochana :) Jakoś udało mi się przyzwyczaić do tej wrednej m@łpy :P

mychunia, mój mąż jest z 2 lipca :)

Malusiolka - a mój synuś z 1 lipca :)

wiem, że dopóki @ nie ma, to jest nadzieja... a jak nie to następne cykle, tyle że ten najbliższy raczej nie wypali, a ja mam schizę, bo już mi po prostu zegar bije na alarm (jestem mamutem, przy Was :) )

Jestem zła, na męża bo ma głęboko to, że mnie głowa boli jak dawno nie bolała, to, że chciałam się zdrzemnąć i to, że temperatura mi nie wzrosła.:wściekła/y: do tego leje od rana, normalnie jesienna depresja mnie dopadła.

reklama
Ludzie ale pogoda za oknem :szok: Leje, wieje, okropieństwo
Nie idzie mi dzisiaj praca którą sobie zafundowałam :dry: Od dzisiaj w Biedronie jest ryba 30% taniej - miałam Wam napisać :happy2:

Malusiolka, lipiec fajny miesiąc :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry