Dobry wieczór Kobietki
Forum żyje własnym życiem Nie ma Cię kilka dni - wypadasz z obiegu, idziesz w zapomnienie, ale już staram się nadrobić. Cofam się o 10 stron;-)
mikaaa- co do wykresu, to zanotowałaś trzecią wyższą tempkę i rozciągliwy śluz, dlatego ovu wyznaczył Co owu na ten dzień. Mierz dalej to prawdopodobnie wykres się zmieni. Ten program jest tylko pomocą i nie można traktować go jak wyroczni... Ja prowadzę go żeby wiedzieć jak wygląda cały cykl.
mamaTomeczka - Twoje perypetie życiowe wystarczyły by na kilka filmów. Nie nudzicie się, oj nie.... Owocnej nocy....
fox - przykro mi trzymaj się Kochana.
lamorela - tulę. Trzymaj się Kochana, paskudny dzień. Śliczna jesteś choć wyobrażałam sobie Ciebie zupełnie inaczej.
kobietka, cyntia85 - wyrazy współczucia.
Malusiolka - Kobieto, Wy i Wasze szczęscie najważniejsze. To Wy podejmujecie decyzje w sprawie dzieci, więc uśmiechnij się. Będzie dobrze.
Zosiasamosia - cudna betka. Gratki, trzymaj się zdrowo.
Cyntia - mój przed niedzielnym maraton jest nieznośny, dziś już ledwie ze sobą gadamy, wkurza mnie bardzo nie myśli kompletnie o niczym innym poza niedzielą. A PSM to przekleństwo. Trzymaj się.
kontra - witaj. Ja też jestem super poukładana, ale niestety w prokreacji to nie pomaga. Zaplanowałam ciążę w czerwcu - mamy koniec września i d.pa. Oby Wam się powiodło. &&&&&&&&& kciuki trzymam.
Nie wypowiem się na temat zachowania dzieci bo swoich nie mam. Wydaje mi się że każda reakcja rodzi (kiedyś) kontrreację
Konsekwencja ponad wszystko.
Miałam przeszczęśliwe dzieciństwo, kochanych rodziców, fajnych (choć dziwnych) braci i myślę, że właśnie to wpłynęło na to jakim jestem człowiekiem. Z rodzicami mam wspaniały kontakt i chciałabym aby moje dziecko miało takie dzieciństwo jak ja. Z tym większym smutkiem czytam o Waszym dzieciństwie. Żadne słowa teraz nie są w stanie zrekompensować Wam smutków. Życzę więc, aby zawsze, zawsze świeciło dla Was słonko i życie uprzątało przed Wami kłopoty....
Uciekam, może uda mi się normalnie pogadać z małżem, dobrze, można rozluźnić bzykanko..bo z maruderem nie mam ochoty