reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

Powtórze test w poniedziałek rano, jutro będe w sklepie to kupie testy. Na bete chętnie bym poszła, ale tu w Danii z tego co wiem to nie robią tego testu. W nast. czwartek jedziemy do PL, wiec jesli @ nie przyjdzie do tego czasu to pójde do gina. Tzn, tak czy siak to pójde :tak:

reklama
Dziewczyny jestem w szoku :szok: Zrobiłam przed chwilą test z drugiego moczu i jest dość ładna krecha. (w rzeczywistości troszke ciemniejsza niż na zdjęciach). Dziś 28dc, 2 dni do spodziewanej @. Powtorze jeszcze test w poniedziałek rano, bo nie wierze.

Zobacz załącznik 584952Zobacz załącznik 584953

Gratuluję !! no to mężuś będzie miał niespodziankę :)
ja nadal cierpliwie czekam na wyniki bety..

mycha- wow!!!! gratki po cichutku , fajny widok patrzę na Wasze II i się napalam żeby mieć taki sam za jakiś czas :) u mnie @ na dniach , wczoraj spadła temperatura ,a dziś mi budzik nie zadzwonił i nie zmierzyłam ,ale skoro spadła to chyba wiadomo ,że @ będzie zresztą w tym cyklu leczyłam grzybicę i nie było serduszkowania w te dni , dziś wyjeżdżamy do teściów i mnie nie będzie odezwę się w poniedziałek dziewczynki , kiedyś jeździliśmy co tydzień ,ale się zbuntowałam i teraz jeździmy raz na miesiąc odbębnię swoje i potem odpocznę od mojej "kochanej" teściowej ;-)

Mycha super!!! Serdeczne gratulacje :) Bardzo dobre wieści w ten piękny sobotni dzień :) Ty to juz na czerwiec chyba, nie?
Doska trzymam mocno kciuki za elegancka bete :)

Doska jak tam wyniki bety?

no kurde nie wiem co jest grane, wyniki miały być o 12 a nadal ich nie ma, a ja głupia odświeżam strone co chwile..

dziewczyny wlasnie sie zalogowalam na stronke i otwieram dokument i jest tam takie cos
Beta-HCG beta-HCG
Wynik wykonywany
mIU/ml i nic wiecej nie ma napisane..

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :)
Od czwartku nie miałam czasu, żeby być na BB więc teraz nie dam rady nadrobić wszystkiego. Zafasolkowanym gratuluję II kreseczek :) Te, które dopadła @ mocno ściskam.

Ja dzisiaj nie wytrzymałam i "siknełam" ok południa i .... są II :-D Do terminu @ jeszcze 2 dni więc radość umiarkowana. W poniedziałek chyba skoczę na betę :)

mam jakiś problem z wklejeniem zdjęcia, ale mam nadzieję, że zaraz się uda :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry