reklama

Staraczki 2013

reklama
Ejj! Poziomk@ ! To nie fair..
Twój poranny sikacz przeciw mojemu testowi zrobionemu po południu? :-D

Trzymam kciuki! :-) U mnie raczej na 100%" wyjdzie I, ale za Ciebie trzymam kciuki. Baaaaaaaaardzo mocno! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A tak mi się chce sikać!!!!!! Wytrzymam! do 16 już niedaleko ;)

Straciatella dzieki za pocieszenie. Jesli chodzi o moje cykle to nie mam pojecia kiedy i czy w ogole mam owulacje... Wiec sprawa troche utrudniona. W tamtym miesiacu bralam duphaston ale odstawilam. W tym mialam sie wyluzowac ale sama wiesz jak to jest.
Trzymam kciuki za II na tescie:-)

Poziomka, Straciatella- no to trzymam ręcyma i nogima :-) &&&&&&&&&&&&&&&&
Wikki- to znane mi okolice bo na Gaju mieszkałam :) Jest nasz już kilka z wrocka i okolic. Jeszcze nie miałam na żadnych staraczkach tyle "krajanek" :)

straciatella tu się jakaś sensacja szykuje :-) &&& i daj znać jak najszybciej

poziomk@ &&& za jutro

brrr85 :baffled: ja chyba do Ciebie dziś dołączę, bo wszystkie znaki na niebie i ziemi na to wskazują. No ale przecież się nie poddamy, prawda???

leemonca przecież Ty jesteś młoda doopa ;-) chyba sporo z nas oscyluje wokół 30-tki, więc nie jest źle ;-) my kiedyś też mogliśmy i po 3 razy dziennie, ale wtedy było wszystko na luzie, zero obowiązków...

"Pseudomiesiączka
Plamienie może pojawić się w tym dniu, w którym normalnie miałabyś okres. Dlaczego tak się dzieje? - Po zapłodnieniu jajeczko zagnieżdża się w błonie śluzowej, która wyścieła macicę. Rozwijający się zarodek zagłębia się w tej błonie i zajmuje coraz większą przestrzeń. Jednak część śluzówki, która nie jest zaangażowana w rozwój ciąży, może spełniać swoje dotychczasowe funkcje, czego efektem jest krwawienie. Zjawisko to nazywa się pseudomiesiączką - wyjaśnia dr Lewandowski. Taka sytuacja może powtarzać się jeszcze przez 2-3 miesiące od zapłodnienia. Pseudomiesiączka nie stanowi zagrożenia ani dla dziecka, ani dla mamy. Aby jednak sprawdzić, czy ciąża rozwija się prawidłowo, wykonuje się badanie USG. Gdy w kolejnym miesiącu po USG znów pojawi się plamienie, trzeba zachować spokój. - W takich przypadkach wszystko kończy się dobrze - uspokaja ginekolog."

reklama
a ja zdurniałam do reszty, normalnie łażę do wc co 15 min i sprawdzam, co się dzieje :szok: a najgorsze, że ciągle bym sikała :szok: aż mi głupio po raz 30-sty wychodzić z pokoju :baffled: oj czasami przydałby się mózg faceta - pewnie byłabym teraz na piwie a nie w wc :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry