Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej dziewczyny! Pozdrawiam wszystkie staraczki i przyszłe mamy ja właśnie się zarejestrowałam. Staramy się z mężem o dzidzię od grudnia 2012, niestety bez powodzenia. Okazało się, że mam cykle bezowulacyjne i za wysoką prolaktynę. Na to drugie brałam przez 3 miesiące Castagnus a na ovu lecytynę - nietstey nie pomogło a może nawet zaszkodziło, rozregulowało mi cykl i miałam okres co 2 tygodnie. Wszystko odstawiłam miesiąc temu i teraz czekam na koniec okresu i idę do innego lekarza, bo poprzedni po odstawieniu lecytyny kazał mi odczekać 3 miesiące i nic nowego nie przepisał.
Staramy się dalej, mam nadzieję, że w końcu się uda.
Dzięki kochane!!! Jeśli to jest TO, to teraz mam stresa że coś jest nie tak.. a pare minut temu miałam stresa przed zrobieniem testu, a wczesniej stresowało mnie samo to czekanie.. Jezu! Sam stres
Dziękuje kochane, naprawde. Gdyby nie wy, już dawno bym oszalala...