lamorela bladzioch ? wow, super

ale się cieszę, mocno Ci kibicuję

piaska dzięki na linka, właśnie ostatnio myślałam, żeby kupić od jakiejś babuszki sok z kwiatów lipy
dziś próbowałam z tym cukrem, tak jak pisałaś, potrzymać w ustach i wypluć, ile razy trzeba to robić ? w jaki sposób to działa, no wydziela się ślina ale w jaki sposób to ma pomóc? wiem, ciekawość pioerwszy stopień do piekła ale musiałam zapytać
joaro ja co prawda nie z Łodzi ale z łódzkiego więc zapytam, jaką klinikę wybraliście ?
mnie już stres zaczyna brać... nie mogę spać w nocy

jutro wizyta u gina, badanie czystości pochwy, we wtorek odbieram wynik CRP a w czwartek HSG... jezu jak ja chciałabym być już po
w dodatku głupia blondyna ze mnie... tyle razy gadałam z Ginem o tym HSG i nie zapytałam czy ja będę za to płacić, do gina chodzę prywatnie, wszystkie badania z krwi robiłam zawsze prywatnie no ale HSG będzie robił mi w szpitalu więc już sama nie wiem czy to będzie na NFZ czy za kasę... fuck... dzwoniłam wczoraj ale gabinet był nieczynny... ale będzie czad jak się okażę, że będę płacić za to...
co ja wtedy zrobię ? nie wiem czy płacić i mieć to już w końcu z głowy czy zrezygnować, iść do innego gina i próbować to zrobić na NFZ, tak by było lepiej ale znów się to odwlecze w czasie...
tak źle i tak niedobrze
natkusia najlepiej to robić w terminie @ ale wiadomo ciekawość zżera i ciężko jest doczekać
jak widać u l
amoreli wyszło bardzo szybko, inny nawet w dniu @ test nic nie pokazuje a ciąża jest, to bardzo indywidualna sprawa.
tu masz taki fajny link, pokazuje procentowo jakiego wyniku możemy się spodziewać w danym dniu po owulacji, wychodzi, że ok 10-11 dpo już coś powinno wyjść.
Pregnancy Test Results for 1 Day Past Ovulation | Countdown to Pregnancy
w razie jakiś wątpliwości od strony językowej, strona niestety po angielsku, chętnie służę pomocą