Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Po wkręceniu 9 śrubek, poddałam się... a raczej moja ręka bo już odciski mi się porobiły 

może moja rodzina do normalnej nie należy ale jakoś trzymamy się ze sobą...może dlatego, że jesteśmy za granicą i wiadomo, że ten kontakt jest ograniczony...Nie przejmujcie się tymi wszystkimi zaczepkami, dogryzaniem, dziwnymi komentarzami bo nie warto...moja mama zawsze powtarza, że nie można zmienić drugiej osoby ale można zmienić stosunek do niej i coś w tym jest 

to wszystko przez to że nie mi miała odpowiednich narzędzi, gdybym miała jakomś wkrętarkę czy coś takiego to na pewno by mi się udało

o naszym szpitalu kiedyś było głośno w telewizji nawet po tym jak chłopiec zmarł na IP , podobno pielęgniarka sugerowała ,że udaje ,że go boli ,a on biedny zmarł i pobrali mu krew pośmiertnie tak wynikało z wyniku , kiedyś też moja babcia miała kłopoty z ciśnieniem poważne no i była na oddziale ,wyszła a problemy dalej miała i wezwała karetkę , karetka ją zawiozła do szpitala ,a tam ją pytali co ona tu robi i po co przyjechała ,na tych z karetki też krzyczeli ,że po co przywieźli , ja tam dojechałam akurat i się pytałam czy mieli przywieść ją już po śmierci czy co ???to się baba z IP oburzyła ,że jej w ogóle raczyłam uwagę zwrócić , jak się potem okazało tam mieli taki burdel ,że u babci stwierdzili nadciśnienie jak poprzednim razem była ,a recepty nie dali na lek i dalej miała problemy poważne z tym ciśnieniem ,jak ta baba z IP zapytała o lek to dopiero się wydało ,że babcia żądnego leku nie dostała i ją łaskawie przyjęli na oddział ,ale nie przeprosili za błąd , ja kiedyś pracowałam w sklepiku w naszym szpitalu to się też nasłuchałam od ludzi o różnych przypadkach , niektórzy lekarze są ok i personel ,ale są też tacy ,że strach do nich iść.