Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Benfica - doskonale Cię rozumiem... Też się boję kolejnego testu :-(jutro rano spróbuje...
A przed chwilą znowu seksik był, na wszelki wypadek, jakby cykl nie wiadomo jak mocno był nierówny... Ale tak jakby troszkę mnie bolało w niektórych pozycjach...
Emalia pozytywne myśli ślę dla Babci !!! Wszystko będzie dobrze ...zdróweczka życzę !!!
Witam nowe koleżanki...i trzymam &&&
Benfica ty...ty...ty...cholero...ja to chyba będę pierwszym przypadkiem zgonu kobiety z niedoczekania testowania !!! Chcesz tego ??? To jak tylko wejdziesz do chałupki to sssssiknij...ale teraz kranik zamknij jak Straciatella pisała !!!
Czyli do 16-17 nie myję , nie sprzątam nie prasuje....trzymam kciuki za II Benfice !!!
natkusia straciatella...a ja lubię Bieruński mix...masło w sensie ,nie !!! ??? macie takowe w Bieruniu ???
Dobrze że doopę mogę podetrzeć jedną ręką ...bo druga cały czas zaciśnięta !!!!!!
O ale tu zafasolkowanych Wszystkim gratuluję Nudnych 8 miesięcyA ja z kolei mieszkam blisko Emalii) Ja jestem z Czeszowa koła Zawoni. No od stycznia mieszkam w Bukowicach
dziewczyny pomóżcie czy ja sie nakręcam? zgaga + slinotok! w poprzedniej ciąży wymiotowałam dalej niz widziałam......... 3 sierpnia miałam @ cykle 28 dniowe .....to tak troche za wczesnie na jakiekolwiek objawy co?
no ,a my wyobraźcie sobie byliśmy u mojej babci i poszaleliśmy odbiło nam i się nie zabezpieczyliśmy ,a owulacja chyba był jakoś niedaleko bo mnie tak jajnik nawalał ,że szok i teraz zobaczymy co będzie ;p to wszystko przez Was hehe na kogoś trzeba zwalić ;p