Poziomk@ GRATULACJE!!! :d
ailatan Ja wiem, że nie będzie fajnie na tym weselu. Mam żałobę (w grudniu zmarł mój Tata) i gdyby nie to, że to wesele mojej przyjaciółki i Mój Mąż jest świadkiem to pewnie w ogóle bym nie poszła. Ale z tą stylistką to poszalałaś konkretnie
Ale nie ma co żałować - raz na jakiś czas jest tylko taka okazja 
Grzankaa Ja miesiąc temu zostałam ciocią i za miesiąc kolejny raz nią zostanę
Wszędzie dzieci dookoła 
Dziewczynki, chciałam do Was pochwalić mojego Męża. Człowiek, który pracuje jako grafik komputerowy od wczoraj pierwszy raz w życiu układa płytki w naszej łazience i naprawdę równiutko mu to wychodzi. Taka dumna jestem z Niego, że aż musiałam się pochwalić
ailatan Ja wiem, że nie będzie fajnie na tym weselu. Mam żałobę (w grudniu zmarł mój Tata) i gdyby nie to, że to wesele mojej przyjaciółki i Mój Mąż jest świadkiem to pewnie w ogóle bym nie poszła. Ale z tą stylistką to poszalałaś konkretnie
Grzankaa Ja miesiąc temu zostałam ciocią i za miesiąc kolejny raz nią zostanę
Dziewczynki, chciałam do Was pochwalić mojego Męża. Człowiek, który pracuje jako grafik komputerowy od wczoraj pierwszy raz w życiu układa płytki w naszej łazience i naprawdę równiutko mu to wychodzi. Taka dumna jestem z Niego, że aż musiałam się pochwalić
jak nie, to chyba od następnego okresu rzucam te termometry, liczenie i zdam się na to co ma być. Może wyluzuję zupełnie i w końcu się uda.
qrcze, nie chcę się nakręcać, ale to jest TAAAKIE TRUDNE... sikać czy nie sikać - oto jest pytanie?
ogólnie jest tam tragicznie.. mam umowę do końca września i nie wiem czy ją przedłużę, ba nie wiem czy oni mi przedłużą bo tam nie jest nic pewnego i łapie trochę doła.. :-(