reklama

Staraczki 2013

Poziomk@ GRATULACJE!!! :d

ailatan Ja wiem, że nie będzie fajnie na tym weselu. Mam żałobę (w grudniu zmarł mój Tata) i gdyby nie to, że to wesele mojej przyjaciółki i Mój Mąż jest świadkiem to pewnie w ogóle bym nie poszła. Ale z tą stylistką to poszalałaś konkretnie :D Ale nie ma co żałować - raz na jakiś czas jest tylko taka okazja :)

Grzankaa Ja miesiąc temu zostałam ciocią i za miesiąc kolejny raz nią zostanę :) Wszędzie dzieci dookoła :)

Dziewczynki, chciałam do Was pochwalić mojego Męża. Człowiek, który pracuje jako grafik komputerowy od wczoraj pierwszy raz w życiu układa płytki w naszej łazience i naprawdę równiutko mu to wychodzi. Taka dumna jestem z Niego, że aż musiałam się pochwalić :P

reklama
Leemonca ja w poprzednim cyklu miałam tak samo jak Ty, jak przyszedł okres to jak wiadro zimnej wody;-) ale... łatwo się pisze, a mam nadzieję, że wytrwam w tym postanowieniu normalności :tak: jak nie, to chyba od następnego okresu rzucam te termometry, liczenie i zdam się na to co ma być. Może wyluzuję zupełnie i w końcu się uda.

cześć, chętnie dołączę do grona staraczek. Mam nadzieję, że pisze o odpowiednim miejscu. Mam 5 letnią córkę i niesamowita ochote na na kolejne dziecko. Staramy się z mężem drugi cykl. Staram się nie nakręcać, zle strasznie ciężko. Od niedzieli mam okropną zgagę ale chyba sobie wkręcam ciaże, bo to za wcześnie na objawy. 3 sierpnia miałam @ cykle mam 28 dniowe. Zgodnie z zaleceniem staramy się średnio 3x w tygodniu (zazwyczaj częściej). Dzisiaj jest 18 dzień cyklu (końcówka dni płodnych). W mojej diecie nic się nie zmieniło co mogłoby spowodować zgagę. Ostatnio zgagę miałam właśnie w ciaży czyli 5 lat temu. Nie chce sie dodadkowo nakręcać ale jak tu nie musleć kiedy ta zgaga jest ??

ja...zaraz...sfiksuję...!!! Aaaaaaaaaaaaaa!!!

Sikam na potęgę, co 15min, z nerwów chyba... :szok: qrcze, nie chcę się nakręcać, ale to jest TAAAKIE TRUDNE... sikać czy nie sikać - oto jest pytanie?

hej staramy się o drugiego dzidziusia, nasz pierwszy ma 5 lat ;)
staram się nienakręcać ale same wiecie, że łatwo nie jest. Miesiączkę miałam 3 sierpnia, cykle 28 dniowe. W niedziele wieczorem dopadła mnie tak potworna zgaga ze zwątpiłam. Po 1 za wcześnie po 2 nie zmieniłam nic w moim jadłospisie, po 3 ostatnio zgagę miałam 5 lat temu będąc w ciązy. Stąd moje ciche nadzieje.

reklama
Heja!

Melduje się :-) przepraszam, że się nie odzywam ale przez tą moją pracę nie mam na nic czasu :wściekła/y: ogólnie jest tam tragicznie.. mam umowę do końca września i nie wiem czy ją przedłużę, ba nie wiem czy oni mi przedłużą bo tam nie jest nic pewnego i łapie trochę doła.. :-(

ja dzisiaj śmigam sobie po wyniki prolaktyny.. jak będą w normie to ok ale jak znowu będzie za wysoka to dzisiaj skoczę szybko do ginka po tabletki i będę musiała się podleczyć przed Maleństwem..

Kule bele Poziomka Straciatella ale SZAŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ!! Nie ma mnie kilka dnia tu takie wieści!!!!!! AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! :-D:-D:-D WIELKIE GRATULACJE !!! :******

No i oczywiście gratuluję wszystkim dziewczynom z II kreskami! Ślijcie dużo fluidków! :-)

Benifica dajesz i nie trzymaj w niepewności! :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry