Leemonca jakie resztki ??? ...ja jutro DHLem mam dostać najświeższe od Straciatelli !!! Adres na PW już wysłałam...ciekawe ile sobie policzy za wysyłkę ???
Jak się ładnie uśmiechniesz to podzielę się z Tobą...obiecuję !!!!!!!!
Dobre masz podejście kochana...bieg na 10 km...padłabym po pierwszym...metrze !!!!!!!
sagga DorciaM...u mnie klamka zapadła...wałkowaliśmy temat dłuższy czas aż do momentu jak mój M stargał receptę na anty...to był znak że nie ważne że ja nie mam pracy, że moje zdrowie kuleje,że mieliśmy dylemat czy nas stać na drugie dziecko...starania czas zacząć !!! Od tego czasu rozmawialiśmy na temat staranek ze dwa razy...mnie to wystarczy bo mój M nie jest wylewny...ale widzę że zaczyna mieć doła że tyle czasu a tu dzidzi nie ma...wczoraj byłam na badaniu krwi i mówię M że wyniki w środę...a on z tekstem że jak moje wyniki będą ok to on chcę sprawdzić żołnierzyki....szczęka mi opadła normalnie...mój mąż , ten który miał opory oddać mocz do analizy mówi o badaniu nasienia...no po prostu szok !!!!!
Ale zobaczymy co to będzie...tak czy siak też jestem zdania że decyzja musi być WSPÓLNA !!!