wanda, gratulację :* Ładny teścik
Ludzik, zgadzam się z Tobą. Nikt nie będzie przecież sprawdzać, czy wanda była u lekarza, czy nie. A nazwę tabletek można z internetu wziąć, bądź z życia "
Tekla, WoW

Szybko Ci ta betka rośnie. Szczęśliwego rozwiązania
Kochana :*
Phoebe, rozumiem. Ale nie chodzi o to aby wszystkiego zabraniać dzieciakowi, tylko być konsekwentnym. Ale skoro oni sobie do głowy tego nie biorą, to za kilka lat będą mieć problem. U mnie jest tak, że jak czegoś zabronię dzieciom, to tak jest. Nie mogą mi na głowę wchodzić.
watpliwosc, nie martw się. To, że masz 20-cia lat nie oznacza, że jesteś niedojrzała. Można mieć 18-cie i być dojrzałym, a można mieć 30/40 i nie być dojrzałym. Po prostu zależy od zachowania i podejścia do życia. Ja dość szybko musiałam dojrzeć. W wieku 18-tu lat musiałam sama na siebie zarabiać
Nic mi się nie chce. Wysprzątałam na cacy mój i dzieci pokój, aby nie myśleć o problemach. Zaraz dam dziewczynką jeść i muszę trochę się pouczyć, ale nie chce mi się. Jak dowiedziałam się, że M dzisiaj w pierwszej pracy do 17-tej (i tak ma być przez cały tydzień), a później do drugiej pracy leci i w domu będzie 22/23-cia, to płakać mi się chce. Kiedy my mamy spędzać razem czas? ;(