Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

bo takie niepewne cykle to zwykle kończą się II
gratulacje kochana 
oj dałabyś trochę ;-)
z tego co zrozumiałam, to bieganie jest szczególnie obciążające i dlatego postanowiłam przerzucić się na coś lżejszego. Na rowerze nie męczę się, ciężarki mam w domu w sumie 2x4kg i obciążniki 2x1kg, więc szału nie ma
Nawet gin stwierdził, że basen jest ok - choć jego słowa akurat przez 4 dzielę
zmniejszyłam też częstotliwość treningów. W końcu sportsmenki też w ciąże zachodzą
ZOBACZYMY
Póki co czekam na @, bo wtedy będę mogła zacząć robić badania hormonów - na własną rękę oczywiście 
nie chce mi się analizować czy ktoś jest dobry czy zły i myśleć nad tym Bóg wie ile
mówi prawdę - świetnie, kłamie - jej sprawa. To nie znaczy, że się nie przejmuję i nie interesuję innymi, bo też przeżywam tu każdą porażkę i każdy sukces, ale jak mnie coś nie interesuje - nie zajmuję się tym albo czytam i zaraz zapominam. Więc jak ktoś napisze, że zjadł jogurt - no zjadł, nic mi do tego - chciał napisać - napisał, prawdę powiedział - jak chciał to powiedział, czy mnie to denerwuje - tak, ale zdaję sobie sprawę, że ja też mogę ludzi denerwować
więc przyłączam się do rozpętujących burzę ale w trochę inny sposób
Buziaki kochane ;-)wandabo takie niepewne cykle to zwykle kończą się II
gratulacje kochana
tekla beta jak ta lalaoj dałabyś trochę ;-)
leemonca ja już chyba cały net przeszukałam w sprawie obciążonej treningami wątroby i zajściem w ciążę i nic konstruktywnego nie znalazłamz tego co zrozumiałam, to bieganie jest szczególnie obciążające i dlatego postanowiłam przerzucić się na coś lżejszego. Na rowerze nie męczę się, ciężarki mam w domu w sumie 2x4kg i obciążniki 2x1kg, więc szału nie ma
Nawet gin stwierdził, że basen jest ok - choć jego słowa akurat przez 4 dzielę
zmniejszyłam też częstotliwość treningów. W końcu sportsmenki też w ciąże zachodzą
ZOBACZYMY
Póki co czekam na @, bo wtedy będę mogła zacząć robić badania hormonów - na własną rękę oczywiście
Jeśli chodzi o lamorelę... ja jestem Strzelcem, jestem generalnie impulsywna i najpierw robię a potem myślę, ale... najważniejsze jest tu i teraz i przyjmuję fakty takie, jakimi sąnie chce mi się analizować czy ktoś jest dobry czy zły i myśleć nad tym Bóg wie ile
mówi prawdę - świetnie, kłamie - jej sprawa. To nie znaczy, że się nie przejmuję i nie interesuję innymi, bo też przeżywam tu każdą porażkę i każdy sukces, ale jak mnie coś nie interesuje - nie zajmuję się tym albo czytam i zaraz zapominam. Więc jak ktoś napisze, że zjadł jogurt - no zjadł, nic mi do tego - chciał napisać - napisał, prawdę powiedział - jak chciał to powiedział, czy mnie to denerwuje - tak, ale zdaję sobie sprawę, że ja też mogę ludzi denerwować
więc przyłączam się do rozpętujących burzę ale w trochę inny sposób
Buziaki kochane ;-)
takich ludzi nigdy nikt nie będzie w stanie "prześwietlić" żeby stwierdzić o co kaman 

tylko szkoda całej reszty użytkowniczek, bo każdy w jakiś sposób się w to wszystko angażuje 

Dzięki dziewczyny za gratki, najgorsze jest to, że nawet nie wiem jak termin porodu wyliczyć !! Bo w ostatni czwartek byłam pewna, że dostałam okres !! Choć trwał 1 dzień, a w zasadzie wyszło na to, że około 1 godzinę !!
Test zrobiłam tylko dlatego, że mama mi wczoraj powiedziała, że znowu schudłam, a wcześniej mówiła, że schudłam tydzień temu. I spytała mnie czy czasem w ciąży nie jestem... Szok !!