reklama

Staraczki 2013

Julia, no to do roboty jak chcesz być z nami w Lipcówkach :D

Aśku, dziękuję za rade :* a co do egzaminów, to nie słyszałam tego. Ja się uczę z płytki z Wordu od nas, a ze szkoły, w której miałam kurs uczę się ogólnie pytań. Widziałam, że można tam ustawić województwo, ale nie wiedziałam czy to ma jakieś znaczenie.

tekla, ładny suwaczek :)

Kinia, dzieciak z ADHD nie potrafi 5 minut usiedzieć w jednym miejscu. Nie potrafi się skupić i potrzebuje więcej czasu niż inne dziecko, aby coś zrobić. Mam kuzyna, który ma ADHD i widzę jak on się zachowuje. U Twojego dziecka może być to przez przedszkole. Jeżeli tak będzie Kochana zmień jak najszybciej, bo szkoda Twojej małej :* A powiedz, czy siusia jeszcze do majteczek? Ja się zastanawiałam, czy ze starszą nie wybrać się do psychologa. Jak próbuje ją ubierać to krzyk, jak mamy gdzieś wyjść krzyk i histeria, coś jej nie wychodzi drze się, potrafi nawet się uderzać ;/ Z jednej strony wydaje mi się, że to wina teściów, bo od małego traktowali ją gorzej do wnuka ze strony swojej córeczki, a Oliwcia zawsze na drugim planie. Coś nie tak zrobiła to krzyczeli na nią i ciągle, bo w dupę dostaniesz. Kiedyś nawet z teściem pokłóciłam się, bo dał jej w dupę, bo krzyknęła, a ja byłam w łazience. To nie był lekki klaps, bo się zaciągała od płaczu. Ale wtedy pokłóciłam się z nimi nawet M zwrócił im uwagę, a nadal czepiają się Oliwii;/ Wydaje mi się, że traktują ją tak, bo jest do mnie podobna, a mnie nie lubią ;) A Roksankę traktują lepiej, bo podobna jest do mojego M. Eh... brak słów na takich ludzi.

Grzaneczko, dziękuję że pytasz :* Gorączki już nie mam, ale kataru dostałam i głowa mnie boli. Kicham, to ciężko jest, bo gardło mam podrażnione. Na dodatek leci ze mnie non stop i co 30 minut/do 1h muszę latać do toalety ;/ Brzuch boli, że ciężko chodzić. Jeszcze trochę i koniec @ wyjedzie i mam nadzieje, że przez kolejne 9 miesięcy nie pojawi się. Dziękuję za fluidzik :* A jak się czujesz?

iwo, ja byłam w około 5 miesiącu jak brałam ślub i też szampana napiłam się, ale łyczka. Pamiętam jak termin porodu miałam na 25.05 i nawet się nie zapowiadało, że urodzę, to wypiłam karmi i po 2 dniach pojechałam na porodówkę :P

benfica, wiem że to świństwa, ale szybko pomagają. Dzisiaj paracetamol wzięłam :) Co do herbatek, to szczerze napiszę, że owocowych nie lubię. Dziwny typ człowieka ze mnie jest :P Za fluidzik dziękuję :*

wiikki, dostałaś PW ode mnie?

agamemnon, co dobrego dzisiaj masz na obiad? Ja nie mam pomysłu. Może dla tego, że osłabiona lekko jestem.

reklama
dzieki bardzo. znalazłam codipar. ja mam okropne migrenki i apap przestał działać w podstawówce :))
ostatnio super sprawa to aspiryna sypana na język pomagała mi :)
jakoś przeżyje

Agaawa, owszem wkleiłaś, ale udało Ci się wkleić tylko połowę listy.

Starających się: 42
Zaciążonych potwierdz.
IV '14=>7, V '14=>17
VI' 2014
paulinka88 II,mycha05 II,Abezela II,Asica86 II,biedroneczka II, bluecaat II, ewka II, Mar-chew II, tekla23 II,zeberka89 II, wanda_23 II, grzanka II, benfica II,
dzikuska II
Czekamy na potwierdz.:
Kropka10 - @ 20.10
Piaska - @ 21.10 26cs
aureolcia - @ 21-24.10
nadzieja - @ 17-23.10
Madzia&Lena
Amaliee
agniecha83 - @ 26.10
Październik 2013
kobietka22 - @ 27.10 1cs
fox - @ 27.10
7cs
ulika -@ 27.10
Ritta - @ 28.10
1cs
Gochson - @ 28.10
Conti - @ 31.10
23cs
missiiss1301
augustynka 2cs
ookatkaoo1993

Listopad

emkacafe - @ 1.11
mamaTomeczka - @ 2.11
iwo - @ 2.11
leemonca - @ 3.11 5cs
Kinia1 - @ 05.11 2cs
wiikki @ 6.11 2cs
kontra - @ 6.11 2cs
julia0903 - @ 6.11
doska1 - @ 6.11
emalia82 - @ 8.11 18cs
malena100 - @ 09.11
Phoebe - @ 09.11 2cs
GosiaDr - @ 11.11
4 cs
mychunia - @ 11-15.11 5 cs
Maja35 - @ 12.11
susel - @ 12.11
8cs
Macadamia 3cs
watpliwosci3 - @ 14.11 5cs
mikaaa - @ 15-16.11 2cs
kalisia - @ 16.11

Andzia15 6cs
Ludzik .17.11. 13 cs
natkusia - @ 20.11 2cs
basik - @ 20.11
Agaawa - @ 22.11
malusiolka
3cs
Poczekalnia madziulka291, Dorcia, Lothien, madziakowalik, ann_art, Nuuuśka, Sandra_best,black_tea, centka80, labell, Dominikak86, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, hania$, poziomk@, malponea, ysmena, starduscik, waiting4beans, CarpeDiem, lamorela, agamemnon, Arcala, Cyntia85, mimimoo, wiikki, Joaro, Gofka, tamaguczi

Kobiety ja nie wiem co się ze mną dzieje. Stara już chyba się robię. Kilka dni temu poćwiczyłam skalpel Chodakowskiej. Przeszłam cały trening. Było niesamowicie ciężko, co jakiś czas opuszczałam kilka powtórzeń i się udało. Miałam drobne zakwasy po tym i wsio. A przed chwilą normalnie nawet nie w połowie treningu poległam. Nie dałam rady kontynuować. Moje nogi trzęsą się teraz jak galareta a jak idę to wyglądam jakbym miała zaraz upaśc (babcia zapierdzielająca z balkonikiem). Nawet się tak mocno nie zmęczyłam ale mięśnie nóg odmówiły posłuszeństwa:baffled::confused: Jestem kuźwa wielorybem i boję się tego jak będę wyglądała po ciąży (oczywiście jak uda mi się zafasolkować)
wiesz, ja przed ciążą też ćwiczyłam z Chodakowską, ale zaczęłam mieć problemy, np. zaczęły mnie boleć kolana. Zaczęłam na jej fanpage'u czytać, to po skalpelu baaardzo dużo dziewczyn miało ten problem: bóle kolan i dolnej części krzyża. No i zaczęłam czytać o samej Chodakowskiej, to ona nawet nie skończyła żadnej szkoły aby móc być trenerem personalnym :baffled: skończyła jedynie kurs pilatesu... więc ja sobie darowałam jej ćwiczenia, bo nie chcę mieć na starość problemów zdrowotnych :happy:

Hello!
Piaska &&&&!
Centka, tak mysle ( co do butow) ze oprocz pazorow mozesz jeszcze troch piete spilowac pumeksem :D
Golab jeszcze nie dolecia? Zakwas stoi od wczoraj, musze go zaraz dokarmic, obym nie zapomniala, bo skleroze. Wczoraj robilam muffiny, przepis sprawdzalam 2 razy. Wylalam ciasto i tuz przed wlozeniem do piekarnika oprzytomnialam, ze jajek nie dalam. Musialam wszystkie z papilotek powylewac i jeszcze raz zmiksowac, a dzisiaj robiac kawe, nasypalam kakao, tez obudzilam sie przed wlaniem wody.
Nie myslalas o jechaniu busem do polski? My tak wlasnie ostatnio jezdzimy, na osobe wychodzi 70 funtow w jedna strone mozna wziasc 2 duze torby na glowe. Co prawda my jezdzimy z Ashford, to jakies 15-20 minut do tunelu i na poczatku polski wysiadamy ( czas okolo 16h, zalezy od postojow). Co do GP masz racje, jak mialam bole porodowe o 1 w nocy i zadzwonilam (bo tu tak trzeba) do szpitala, to mi kazali paracetamol wziasc, bo moze przejdzie! Uparlam sie i o 2 bylam w szpitalu a okolo 4 maly sie urodzil. Wtedy dopiero mi przyznali racje, ze dobrze ze przyjechalam. Ogolnie, rodzilam dziecko w PL i UK i stanowczo jestem za porodem w UK. Jest pieknie az chce sie rodzic dzieci:)
Leemonca widze ze wage mialysmy podobna, gratuluje pieknego spadku. Mi sie udalo schudnac z 86 do 62, ale porwalam sie z motyka na slonce. Teraz utrzymuje sie miedzy 66-68. Po ciazy powalcze o nizsza wage, bo teraz nie ma sensu.
Malusiolka wspolczuje, nie dosc ze wszystko na Twojej glowce to jeszcze choroba.< Przytul> Mam nadzieje ze coraz lepiej sie czujesz!
Kinia, Benfica <3 Bon Jovi, chociaz wedlug mnie lepiej spiewal kiedys, bardziej rockowo.
Uciekam szukac kota, pluszaka mojego syna. Zasial go gdzies jakis czas temu i wlasnie mu sie przypomnialo, ale gdzie jest?! Pozdrawiam wszystkie babolki :*

reklama
Witam

Ale ze mnie śpioch...obiecywałam cały tydzień, że wstanę wcześniej, bo mam straszne zaległości, jeśli chodzi o porządki w domu ale oczywiście nic z tego mi nie wyszło...wstałam po 10 i jeszcze od razu zasiadłam do forum (to już chyba uzależnienie) :-)

Susel to mój wykres tak jak prosiłaś Wykres Dni Płodnych i Owulacji Użytkowniczki OvuFriend

Tekla zazdroszczę tych testów, nie wiem czy gratulowałam Ci już więc gratuluje i życzę spokojnej ciąży :tak:

Iwo, Malusiolka ja mam inne zdanie, jeśli chodzi o alkohol w czasie starań i przede wszystkim w czasie ciąży. Czytałam, że nawet mała ilość alkoholu może wyrządzić duże szkody maleństwu i tak na prawdę nie można określić w którym tygodniu czy trymestrze ciąży, jest najbardziej niebezpieczny, dlatego lekarze odradzają picie alkoholu od samego początku do końca ciąży. Uważam, że lepiej nie ryzykować i tyle. Ja przestałam pić alkohol jak tylko zaczeliśmy się strać, napiłam się tylko raz jak miałam @ a przyznam, że przed starankami lubiłam się napić winka i piłam dość często....

Dziewczyny kopnijcie mnie w dupę, żeby, zabrała się za robotę :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry