reklama

Staraczki 2013

reklama
Hej dziewczynki
Wczoraj mialam paskudny dzień w pracy- przez 9 godz zjadłem jedną kanapkę i wysyłam puszkę coli,normalnie wysiadam.....
Jako ze to forum otwarte to powiem wam dopiero za 3 tyg, chyba że na priv
Oczywiście nie nadrobilam, zajrzalam tylko na ostatnie stronki.

Malusiolka zdroweczka dla ciebie!!!!!!

Tekla- takie objawy zwiastuja pomyślna ciaże więc głową do góry.

Agamemnon-ją w ciąży wypilam redsa i szampana na własnym ślubie, nie stresuj się

Poza tym bolą mnie piersi, czyli objaw zarówno na@ jak i ciążę.............dziś u mnie 25 dzień cyklu

Wiem iwo :-) jeszcze 2 dni temu narzekałam na brak objawów i pisałam że wolałabym kibelek przytulać, :cool2:

Został mi ostatni test z allegro... a co tam siknęłam sobie. :rofl2: To taki piękny widok jak pojawia się druga kreseczka. A ta to wyskoczyła zanim próbka sika doszła do kontrolnej i jest nawet grubsza niż kontrolna. :tak:A teraz z nudów, wrzuciłam sobie wszystkie testy w jedno zdjęcie i fajnie widać jak kreska ciemnieje z każdym kolejnym :-D

malusiolka biedulko kuruj się jakoś i szybko do zdrowia wracaj :-( tak jak asku napisała, te wszystkie gripexy itp, to fakt - stawiają na nogi szybko, ale to świństwo niemiłosierne i działają tak, że oszukują organizm i w rezultacie jest się bardziej wymęczonym i podatnym na choroby :confused2: ja wiem, że to trudno chorować przy dziewczynkach, ale może jakaś herbatka z lipy, maliny? &&&& za powrót do zdrowia i ślę małego: ~ :*

iwo
no to &&&, żeby jednak te cycochy to były na fasolkę :-p co Ty taka tajemnicza jesteś??????

mamaTomeczka nie poddawaj się :-p ja, mimo, że biegam i ćwiczę to ostatnio przy jakimś zestawie cardio prawie zeszłam... poleca na początek 30days shred z Jilliann Michaels, po 10 dni robi się 1 level, są 3 levele, potrzebne są tylko 2 ciężarki takie 0,5-2kg, mogą być butelki z wodą ;-) ona ćwiczy z 2 dziewczynami i jedna pokazuje uproszczoną wersję ćwiczeń, także jak czegoś nie można zrobić to jest alternatywa. Ja od tego zaczynałam i naprawdę wytrzymałość moją poprawiło :tak: &&&& za silną wolę :tak:

I ślę fluidki: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

Kinia już się robi! Testy nie były robione co dziennie, ale widac na jakim etapie jak kreska wyglądala: przed @, 2 dni po terminie @ i dziś czyli tydzień po terminie :-)

testy.jpg

Tak więc dziewczyny z bledziochami - GŁOWA DO GÓRY - nawet 2 dni po terminie @ kreska nie była taka sama jak kontrolna.... zobaczcie po jakim czasie bledzioch stał się naprawdę grubą ciemna krechą :-)

Załączniki

• testy.jpg
    testy.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 127
witam z rana :-) 10h spania :szok: normalnie jak to mówi moja teściowa oczy mi wygniją :-D

Malusiolka zdrówka życzę :tak:dasz radę :-) pij herbatkę z cytryną, mleko z miodem, jedz dużo czosnku i zrób sobie syrop z cebuli albo piwo z miodem i jajkiem pomaga :-)

mamaTomeczka wcale nie wyglądasz jak wieloryb :tak: ja się dopiero zbieram do ćwiczeń, a Ty jesteś krok milowy przede mną bo już ćwiczysz ;-) zastanawiam się tylko czy moje kolano taki trening wytrzyma, ale to się okaże w praniu :-) jak zdrowie synka?

dziś się zważyłam i dalej waga pokazuje za dużo, bo 70,7 kg ;/ ale odstawiłam cukierki, batoniki, fast foody, nie cukruję herbaty więc liczę na spadek wagi :tak: jedyna przyjemność jaka mi została to pieczenia, ale nie będę piekła tyle co zawsze (zdarzało się 3 razy w tygodniu jak robiłam muffinki) ale góra raz na tydzień ;-) może się uda wrócić do swojej staej kiedyś wagi 66,5 kg :rofl2:

palec już nie krwawi więc łazienkę posprzątam kiedyś... mam w planach na ten weekend okna, szycie, prasowanie, umycie łazienki i podłóg... hmmm tylko kiedy ja to zrobię :baffled: zaraz jedziemy do Bielska na zakupy, potem do jednych i drugich dziadków w odwiedziny... najwyżej okna umyje w przyszłym tygodniu ;-)

Asku czas szybciutko leci... obyś już przestałą mieć męczących dolegliwości i żeby wszystko było ok do samego końca ciąży ;*

Kinia trzymam kciuki za wizytę u psychologa żeby się wszystko wyjaśniło :tak: uwielbiam Bon Jovi'ego :-)

tekla zazdroszczę piękny widok mmmm ślij nam dużo fluidków ;-)

życzę owocnego i udanego dnia :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry