reklama
ten mój cykl to normalnie jakiś matrix..... pojawił się u mnie w dużych ilościach śluz płodny
no przecież ja tu na @ czekam w tym tygodniu, a nie na owulkę... no bo chyba luteina nie wpływa na śluz, no chyba, że się mylę
Centka nie poddawaj się i żadnej flagi nam tu nie wywieszaj
mychunia no same pyszności, ja już po obiadku odgrzewanym w pracy, M. zrobił zapiekankę makaronową i jest na 2 dni
no ale dalej myślę o wafelkach za sprawą Centki i już wiem, że dziś po pracy czeka mnie wyprawa do sklepu po coś słodkiego
i znów ćwiczenia codzienne i wylewanie siódmych potów na nic się zda jak jak tak dalej będę postępować
a właśnie MamaTomeczka gdzie jesteś, jak tam ćwioczonka idą?
piaska &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Centka nie poddawaj się i żadnej flagi nam tu nie wywieszaj

mychunia no same pyszności, ja już po obiadku odgrzewanym w pracy, M. zrobił zapiekankę makaronową i jest na 2 dni

a właśnie MamaTomeczka gdzie jesteś, jak tam ćwioczonka idą?
piaska &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Cyntia85
Fanka BB :)
Jestem po zabiegu. Przeżyłam. Dostałam głupiego jasia. Odlot jak kiedyś, gdy upił mnie w tempie ekspresowym kolega gej wódką ze spritem. Wypiłam wtedy ponad ćwiartkę i wszystko mi latało
Ten sam efekt, mówię Wam! Potraktowali mnie super. Wujek narzeczonego zadzwonił do szpitala i było halo, ze profesor ;-) ale to dobrze :-) Personel przemily. Dostałam jakieś leki na szybkie obkurczenie macicy i powiem Wam, ze to taki ból, ze zaczęłam mieć mdłości, ale od razu dostałam kroplówkę na to. Lepiej, abym poczekala ze staraniami :-( Z reszta mam przyjść na kontrolę. Czuje się ok. Psychicznie też. Kobietki, ja bardzo bardzo bardzo bardzo dziękuję Wam za wsparcie! :******* Dało mi ono dużo siły.
Czytałam, ze u niektórych wieje. U nas też pizdziawka. Poczytam forum wieczorkiem. Papa

Czytałam, ze u niektórych wieje. U nas też pizdziawka. Poczytam forum wieczorkiem. Papa
Grzankaa
Fanka BB :)
Cyntia 3mam &&&&&& za Twój powrót i życzę Ci wszystkie, co najlepsze
Piaska &&&&&&&&&&&&
Piaska &&&&&&&&&&&&
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Cyntia
kochana, dzielna kobitko! Wracaj do nas bo tesknimy
jezeli bedzie trzeba ija Ci potowarzysze w poczekalni do stycznia lutego, uszka do gory i do przodu! Podziwiam Cie za sile i podejscie!!
kochana, dzielna kobitko! Wracaj do nas bo tesknimy

Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Dziewczyny, po czym można sprawdzić, że jednak ciąża była i poronienie było?
Pytam się, bo niedawno byłam w łazience i musiałam zmienić od razu tampon, bo zaczęła mnie zalewać, a 30 minut wcześniej zmieniałam go. Patrze a tam na tamponie bardzo duży skrzep i do toalety podobnej wielkości wpadł ;/ Zaczynam się martwić. Czytałam na forum Ciąża po poronieniu, że przed poronieniem mogą plecy boleć, a wczoraj miałam straszny ból, ciężko było mi się schylać. A jeszcze przed snem teściową prosiłam o opokan. Płakać mi się chce na myśl, że ciąża była, a poroniłam ;( Jeżeli to prawda, winą obarczę teściów, bo non stop zapieprzam w tym domu ;/
Pytam się, bo niedawno byłam w łazience i musiałam zmienić od razu tampon, bo zaczęła mnie zalewać, a 30 minut wcześniej zmieniałam go. Patrze a tam na tamponie bardzo duży skrzep i do toalety podobnej wielkości wpadł ;/ Zaczynam się martwić. Czytałam na forum Ciąża po poronieniu, że przed poronieniem mogą plecy boleć, a wczoraj miałam straszny ból, ciężko było mi się schylać. A jeszcze przed snem teściową prosiłam o opokan. Płakać mi się chce na myśl, że ciąża była, a poroniłam ;( Jeżeli to prawda, winą obarczę teściów, bo non stop zapieprzam w tym domu ;/
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
Malusiolka
po co sie zadreczac? Wydaje mi sie ze chyba nie ma sensu sie denerwowac
Ja mialam strasznie mocny okres i mialam bardzo duzo duzych skrzepow. Przez chwile tez sie nad tym zastanawialam a pozniej sobie pomyslalam, po co tak mysle w ogole? Nie mam pojecia jak mozna to sprawdzic, miglas zrobic test w trakcie lub przed sama malpa. Moze na necie jakies info znajdziesz
po co sie zadreczac? Wydaje mi sie ze chyba nie ma sensu sie denerwowac

reklama
czesc dziewczyny
malusiolka kurde nieznam sie tak ale jak ja ronilam to lecialy skrzepy i plecy bolaly ale ja mialam leki na rozszrzenie sie szyjki...
rowniez mialam dzis rybka a moja corka codziennnie twierdzi ze czegos nie lubi...wrrrr dzis stwierdzila ze nie lubi buraczkow,ziemniakow i rybki!!! a po chwili wcinala;/
Cyntia ciesze sie ze trzymasz sie! czytalam jak pisalas ze po zabiegu moze byc trudnosc z nastepna ciaza...ja powiem ci ze po tym zabiegu zaszlam bez problemu w ciaze i zakonczyla sie szczesliwie!
wiec tobie rowniez tego zycze

Centka no łowy piekne
jak chcesz sie chwalic to chwal na sie wszystkim;p
wspolczuje tej pogody...
Grzannka ja chodzilam co 1 tydz. do gina w ciazy do 12tyg. potem do konca co 2 tyg. teraz zaczelam chodzic do innego gina wiec wizyty tez pewnie inaczej beda
malusiolka kurde nieznam sie tak ale jak ja ronilam to lecialy skrzepy i plecy bolaly ale ja mialam leki na rozszrzenie sie szyjki...
rowniez mialam dzis rybka a moja corka codziennnie twierdzi ze czegos nie lubi...wrrrr dzis stwierdzila ze nie lubi buraczkow,ziemniakow i rybki!!! a po chwili wcinala;/
Cyntia ciesze sie ze trzymasz sie! czytalam jak pisalas ze po zabiegu moze byc trudnosc z nastepna ciaza...ja powiem ci ze po tym zabiegu zaszlam bez problemu w ciaze i zakonczyla sie szczesliwie!

Centka no łowy piekne
wspolczuje tej pogody...
Grzannka ja chodzilam co 1 tydz. do gina w ciazy do 12tyg. potem do konca co 2 tyg. teraz zaczelam chodzic do innego gina wiec wizyty tez pewnie inaczej beda