Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no przecież ja tu na @ czekam w tym tygodniu, a nie na owulkę... no bo chyba luteina nie wpływa na śluz, no chyba, że się mylę
i znów ćwiczenia codzienne i wylewanie siódmych potów na nic się zda jak jak tak dalej będę postępować
Ten sam efekt, mówię Wam! Potraktowali mnie super. Wujek narzeczonego zadzwonił do szpitala i było halo, ze profesor ;-) ale to dobrze :-) Personel przemily. Dostałam jakieś leki na szybkie obkurczenie macicy i powiem Wam, ze to taki ból, ze zaczęłam mieć mdłości, ale od razu dostałam kroplówkę na to. Lepiej, abym poczekala ze staraniami :-( Z reszta mam przyjść na kontrolę. Czuje się ok. Psychicznie też. Kobietki, ja bardzo bardzo bardzo bardzo dziękuję Wam za wsparcie! :******* Dało mi ono dużo siły.
jezeli bedzie trzeba ija Ci potowarzysze w poczekalni do stycznia lutego, uszka do gory i do przodu! Podziwiam Cie za sile i podejscie!!
Ja mialam strasznie mocny okres i mialam bardzo duzo duzych skrzepow. Przez chwile tez sie nad tym zastanawialam a pozniej sobie pomyslalam, po co tak mysle w ogole? Nie mam pojecia jak mozna to sprawdzic, miglas zrobic test w trakcie lub przed sama malpa. Moze na necie jakies info znajdziesz