reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2013

chyba spróbuje tych waszych piersi z kurczaczka:p

ja pierożki uwielbiam.. ale nigdy mi nie wyszly.. albo za twarde albo sie rozwalaly... dlatego zawsze mama mi przywozi:p

reklama
ten mój cykl to normalnie jakiś matrix..... pojawił się u mnie w dużych ilościach śluz płodny :szok: no przecież ja tu na @ czekam w tym tygodniu, a nie na owulkę... no bo chyba luteina nie wpływa na śluz, no chyba, że się mylę

Centka nie poddawaj się i żadnej flagi nam tu nie wywieszaj :happy:
mychunia no same pyszności, ja już po obiadku odgrzewanym w pracy, M. zrobił zapiekankę makaronową i jest na 2 dni :) no ale dalej myślę o wafelkach za sprawą Centki i już wiem, że dziś po pracy czeka mnie wyprawa do sklepu po coś słodkiego:tak: i znów ćwiczenia codzienne i wylewanie siódmych potów na nic się zda jak jak tak dalej będę postępować:wściekła/y:
a właśnie MamaTomeczka gdzie jesteś, jak tam ćwioczonka idą?

piaska ​&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Jestem po zabiegu. Przeżyłam. Dostałam głupiego jasia. Odlot jak kiedyś, gdy upił mnie w tempie ekspresowym kolega gej wódką ze spritem. Wypiłam wtedy ponad ćwiartkę i wszystko mi latało :-D Ten sam efekt, mówię Wam! Potraktowali mnie super. Wujek narzeczonego zadzwonił do szpitala i było halo, ze profesor ;-) ale to dobrze :-) Personel przemily. Dostałam jakieś leki na szybkie obkurczenie macicy i powiem Wam, ze to taki ból, ze zaczęłam mieć mdłości, ale od razu dostałam kroplówkę na to. Lepiej, abym poczekala ze staraniami :-( Z reszta mam przyjść na kontrolę. Czuje się ok. Psychicznie też. Kobietki, ja bardzo bardzo bardzo bardzo dziękuję Wam za wsparcie! :******* Dało mi ono dużo siły.

Czytałam, ze u niektórych wieje. U nas też pizdziawka. Poczytam forum wieczorkiem. Papa

Cyntia ale Ty dzielna kobietka jesteś, to dobrze, że już po wszystkim i że w szpitalu miałaś dobrą opiekę; odpoczywaj teraz i nawet jeśli zawiesisz na jakiś czas staranka to zaglądaj tu do nas, przytulam Cię mocno

Dziewczyny, po czym można sprawdzić, że jednak ciąża była i poronienie było?

Pytam się, bo niedawno byłam w łazience i musiałam zmienić od razu tampon, bo zaczęła mnie zalewać, a 30 minut wcześniej zmieniałam go. Patrze a tam na tamponie bardzo duży skrzep i do toalety podobnej wielkości wpadł ;/ Zaczynam się martwić. Czytałam na forum Ciąża po poronieniu, że przed poronieniem mogą plecy boleć, a wczoraj miałam straszny ból, ciężko było mi się schylać. A jeszcze przed snem teściową prosiłam o opokan. Płakać mi się chce na myśl, że ciąża była, a poroniłam ;( Jeżeli to prawda, winą obarczę teściów, bo non stop zapieprzam w tym domu ;/

Malusiolka
po co sie zadreczac? Wydaje mi sie ze chyba nie ma sensu sie denerwowac :sorry: Ja mialam strasznie mocny okres i mialam bardzo duzo duzych skrzepow. Przez chwile tez sie nad tym zastanawialam a pozniej sobie pomyslalam, po co tak mysle w ogole? Nie mam pojecia jak mozna to sprawdzic, miglas zrobic test w trakcie lub przed sama malpa. Moze na necie jakies info znajdziesz

reklama
czesc dziewczyny:)

malusiolka kurde nieznam sie tak ale jak ja ronilam to lecialy skrzepy i plecy bolaly ale ja mialam leki na rozszrzenie sie szyjki...
rowniez mialam dzis rybka a moja corka codziennnie twierdzi ze czegos nie lubi...wrrrr dzis stwierdzila ze nie lubi buraczkow,ziemniakow i rybki!!! a po chwili wcinala;/

Cyntia ciesze sie ze trzymasz sie! czytalam jak pisalas ze po zabiegu moze byc trudnosc z nastepna ciaza...ja powiem ci ze po tym zabiegu zaszlam bez problemu w ciaze i zakonczyla sie szczesliwie!:)wiec tobie rowniez tego zycze:tak::tak:

Centka no łowy piekne:) jak chcesz sie chwalic to chwal na sie wszystkim;p
wspolczuje tej pogody...

Grzannka ja chodzilam co 1 tydz. do gina w ciazy do 12tyg. potem do konca co 2 tyg. teraz zaczelam chodzic do innego gina wiec wizyty tez pewnie inaczej beda

Do góry