Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Grzaneczko :* Jak się czujesz?
Phoebe byłam, ale miesiąc temu. Może ja po prostu za bardzo panikuje. Nie miałam nigdy takich skrzepów (nie liczę po porodzie) i dlatego te zmartwienie.
susel, dziękuję :*
mamaTomeczka, doskonale rozumiem. Mój M jak szedł na chorobowe to liczył jaka będzie wypłata i tylko się załamywał. Pierwszą pracę ma na umowę o pracę więc chociaż te 80 % jest, a na działalności z chorobowego dostaje tylko 5 zł na dzień
Można oszaleć.
Uciekam spać dobranoc :*
Phoebe byłam, ale miesiąc temu. Może ja po prostu za bardzo panikuje. Nie miałam nigdy takich skrzepów (nie liczę po porodzie) i dlatego te zmartwienie.
susel, dziękuję :*
mamaTomeczka, doskonale rozumiem. Mój M jak szedł na chorobowe to liczył jaka będzie wypłata i tylko się załamywał. Pierwszą pracę ma na umowę o pracę więc chociaż te 80 % jest, a na działalności z chorobowego dostaje tylko 5 zł na dzień
Można oszaleć.Uciekam spać dobranoc :*

choć z drugiej strony pozwoliło mi się odstresować na maksa
tylko to takie nie zdrowe.... nie piłam dużo w sobotę i niedzielę po 2 lampki wina białego, a wczoraj trzy lampki cin cina (tylko ani w weekend ani wczoraj nie piłam wina w takich kieliszkach do wina jak się pic powinno) wiem to mnie nie usprawiedliwia
wyobrażam sobie jak to boli, bo mam przechodzoną (uszkodzoną przez to) torebkę stawową 
a jak Cię martwią skrzepy to dla spokojności idź do lekarza
Ja chyba tej owu niemialama, tempka dzis spadla mimo luteiny od wczoraj, wczoraj wieczorem mialam 36,9 i pewnie rano tez mi podskakiwala bo sie czyms strulam :-( Cos mi siedzi na zoladku dlatego mi niedobrze , cycki bola bo je molestuje
nawet owulacji nie mialam pewnie, jest mi zle bardzo :-( Bo to oznacza ze sie napalilam ze cyklbedzie pierwszy raz w zyyciu normalny, co ja glupia myslalam to nie wiem, ze okres nagle cudem bede miala po 30 dniach a nie 180-200 dniach
smutno mi
palant!!