cyntia wrzuć swój wykres do sygnatury to będziemy mogły coś podpowiedziec.
Poziomka jak tam Twoje nastawienie na ten cykl? Będziesz się starać? Ja mam kłębek myśli, boje się ze do owu nie przestanę krwawić:/
Natkusia zaraz po tym jak się dowiedziałam o poronieniu, to tez tak myślałam ze nie ma co robić testów, bo jakbym trochę poczekała to bym pewnie pomyślała ze to dziwny okres. Chociaż teraz po kilku dniach myśle inaczej, cieszę się ze wiem ze mogę zajść, zwłaszcza ze u nas były problemy. Chociaż pewnie dla dziewczyn które maja już jednego maluszka i wiedza ze moga zajsc, ten stres jest niepotrzebny.
Tekla co do TSH to na moich wynikach jest napisane ze norma jest od 0,4. A na Twoich jaka jest norma?
Benefica ja bym na Twoim miejscu znów zatestowala, dziwna sprawa z tym ze gin bez bety stwierdził ze ciąży nie ma.
Straciatella ja bym chodziła do medicover, tez słyszałam ze tam jest całkiem całkiem więc trzeba korzystać. A jak chcesz bardzo znać lekarza w szpitalu gdzie będziesz rodzic to możesz tak jak applecrumble doradzała chodzić podwójnie za jakiś czas.
applecrumble jak dla mnie to implantacja! Na okres to tydzień wcześniej tempa by nie spadła!
stazi sikaj i dawaj znać!