lamorela
Fanka BB :)
Wrzucę jak mi forum pozwoli bo coś zdjęć nie chce mi dodać. Właśnie co do tego skoku, to sama jestem mocno zdziwiona, bo ile wykresów przejrzałam chociażby na ovufriend, czy to co tłumaczyła mi kiedyś kobietka od npru temperatura podczas @ powinna spaść, jak nie od razu to powoli, ale spaść. Dzisiejsza jest zmierzona tak jak zwykle dowcipnie, o tej samej godzinie, po 7 godzinach snu. Aż pod pachą zwykłym termometrem zmierzyłam, czy przez przypadek ja jakiejś temperatury nie mam bo może coś mnie łapie, ale tam było 36,8, więc nic nadzwyczajnego.
my ocenimy czy jest tam choć mały cień cienia
Pytałam ją również o drugi poród czy też tak boli jak za pierwszym razem to się śmiała, że to samo no to ja na nią oczy wywaliłam
i mówię że jak 1 wyleciało to to 2 już powinno wyjść lżej, no tak się śmiałyśmy jak głupie do sera
. Fajnie tak z kimś pogadać.
W każdym razie od wczoraj strasznie bolą mnie sutki,nigdy czegoś takiego nie miałam...no takie wrażliwe są bardzo. Nie przypominam sobie,żebym kiedykolwiek tak miała przed okresem,ale nie chcę się nakręcać...Gdyby to jednak była ciąża,to ginka jutro na USG raczej jeszcze nic nie zobaczy,prawda?? Musiałabym najpierw chyba test zrobić,ale wstrzymałam się właśnie do jutrzejszej wizyty...może można to poznać po badaniu ginekologicznym,co??? Cholera,nakręcam się jak głupia,a pewnie nic z tego nie będzie...No nic,jeśli się w tym cyklu nie udało,to przynajmniej mam nadzieję,że ta babka mnie nie oleje jak mój poprzedni gin,zwłaszcza,że od zaczęcia intensywnych staranek właśnie mija rok....Ehhh...