reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

reklama
witam, witam :tak:
za płodne dla mnie jesteście ;-) nie mam jak przerabiać bieżących postów :sorry2: w domu ... wczoraj to akurat po pracy spałam ;-) męczą mnie te wcześniejsze pobudki :sorry2: dzisiaj mam zebranie w przedszkolu, więc pewnie wieczorem wrócę ... bo jeszcze zakupy muszę porobić :dry:

DZIEWCZYNY-wstalam rano i mysle,zrobic,nie zrobic,zrobic nie zrobic,ale tak mi sie siku chcialo,ze mysle jeszcze chwila i nie zdaze,wzielam test,pobieglam do lazienki,nasikalam,umylam rece,spojrzalam na test,a TAM DWIE GRUBE CZERWONE KRECHY!!!!! Nie wierze!!!! JESTEM W CIAZY!!!!!!!!
SUUUUUUUPEEERRRR !!! Gratulacje :tak:

obrobiłam się z robotą, ale lecę z moim kompem do informatyków, bo coś namieszali i mi zabrali dostęp do niektórych rzeczy :dry:
tak więc tylko na telu dzisiaj będę lecieć :dry: chyba, że informatycy się streszczą :blink:

jestem coraz wyżej na liście :-D tylko ciekawe czy uda mi się chociaż zatestować :dry:
objawów ciążowych brak, wszystkie obecne objawy wskazują na @ :sorry2:
cycki bolą po bokach, wczoraj zasnąć na brzuszku nie mogłam, bo mi ten ból przeszkadzał :shocked2:

lecę do informatyków, by mi zrobili ;-) bo na rano potrzebuję kompa ;-)

buziaczki i kciukasy :tak:

Aśku, trzymam mocne &&&&& za teścik i II kreseczki :) Widzę, że zapracowana z Ciebie kobitka <przytul>

lamorelka Kochanie
, to sobie Czerwcówki 2014 założymy :D Trzymam mocne &&&&&& abyś po tym głupim b@bsztylu ujrzała piękne II kreseczki. A powiedz mi jeszcze ile dni cyklu minęły zanim dostałaś @?

Piaska, dzięki, dzięki :D Miło to słyszeć :D A Ty nie masz jakiegoś zwariowanego przeżycia? :> A poza tym co tam u Ciebie?

Ostatnia edycja:
Malusiolka właśnie ten cykl był baaardzo dziny bo miał tylko 22 dni, a faza lutealna 7 (zrobiłam test i nie wiem, czy to cień, czy druga kreska, dobra już nic nie robię bo oszaleję, ale jak nie myśleć skoro mieszkanie wysprzątałam, pranie zrobiłam i obiad ugotowałam).

reklama
lamorela ale Ty miałaś dziś skok temp. o 4 kreski, to bardzo dużo - owszem w takcie okresu temp. może od razu nie spaść, tylko dopiero kilka dni po, ale żeby tak urosła to pierwszy raz widzę - a trochę na NPR się znam
ja bym tak nie przekreślała tego cyklu, wrzucaj ten test:tak:

Do góry