reklama
hania jak badaliscie zolnierzyki i Twoje hormony to poza HSG moze tak jak Piaska powinnas sprawdzic immunologie swoja i meza. chyba ze juz badaliscie?
wikki nie szukaj, nie szukajmaz powiedzial ze skoro od razu jak jest ciaza to mam isc do endo po leki to powinnam codziennie testowac zeby jak najszybciej wiedziec
ja sie jeszcze zastanawiam bo on wie ze juz po terminie @ ale nie wie ze owu byla opozniona. ewka, ale chyba nie dotrzymam slowa co do wspolnego testowania
![]()
Ja miałam badania chyba wszystkie, a mąż badał tylko nasienie, wyniki były w miarę ok, piszę w miarę, iż męża wyniki były moim zdaniem średnie ( lekarz określił dobre)

B
brrr85
Gość
brrr85 mi nikt nie mowil ze mam byc na czczo i przy ani jednym nie bylam a wyniki w miare sensowne mi wychodza wiec chyba nie. a co badasz?
dzieki Susel :-) prolaktyne badałaś? bo wyczytałam ze na to trzeba byc na czczo. A tak poza tym to badam LH, FSH, Testosteron i prolaktyne. Gin powiedział ze na razie wystarczy, zobaczymy wyniki i jak cos bedziemy dzialać dalej.
Grzankaa
Fanka BB :)
Brrr ja na prolaktyne musialam byc na czczo.
Wikki dzieki, ale brzuch mnie boli wiec najpozniej rano dostane @.
Dobranoc dziewczynki!
Wikki dzieki, ale brzuch mnie boli wiec najpozniej rano dostane @.
Dobranoc dziewczynki!
Cyntia85
Do nas też przyjeżdżał cyrk. Pamiętam jak w podstawówce z koleżankami chodziłyśmy do tych zwierzaków w boksach. Na przedstawieniach tego nie widać, Malusiolka, ale te zwierzaki mają mnóstwo śladów na ciele po "tresowaniu". Skoro wiesz, że będziesz płakać oglądając brutalne tresowanie zwierząt, to nie wspieraj cyrków. Każdy, kto wspiera cyrk przyzwala na taką sytuację.A za cyrkami tez nie przepadam, mieszkałam obok takiego duzego placu gdzie czesto bywały cyrki i jak widzialam jak oni totrurują zwierzeta i ogólnie nie są zbyt mile do nich anstawieni to raczej wiecej do cyrku nie pójdę.
Trzymam kciuki za maluszka w brzuszku!! Na pewno jak zobaczyłaś wynik bety, to się uspokoiłaś
Złapałam jednego z Twoich fluidków i bardzo na niego liczę, że zadziała w odpowiednim momencie 
mamaTomeczka
Witajcie:-) Owocne zakupy za nami. Quadzik zarąbisty i szybszy od motorynki, którą kiedyś miałam.:-):-):-)
Malusiolka wiedziałam-gratuluję już oficjalnie:-)
Zosiasamosia przez te wasze maratony to my się z mężem tak pogubiliśmy, że ho ho. I co chwilę na światłach pytałam ludzi jak do Armii Krajowej dojechać
Co do aplikacji na telefon to nie pomogę bo ja nie mam smartfona tylko zwykłą nokię do dzwonienia i pisania. Uwielbiam bajery, nowości i gadżety ale te smartfony to mnie wkurzają że szok.
A u mnie nic ciekawego się nie dzieje. Dziś @ się skończyła-od jutra zaczynam tempkę mierzyć i pomału biorę męża w obroty
Oprócz tego już chyba brak hormonów się nasila bo mam straszny mega wysyp na buzi. Tabletki zostały mi przepisane na paskudnego ryja. Jako środek antykoncepcyjny miałam wtedy jeszcze spiralę. Miałam gębę jak trędowata i po tabsach przestały wyłazić. No może z 1 -2 przed owu i @ ale to małe i nie zawsze. W kwietniu odstawiłam tabsy a od końca tamtego cyklu normalnie wysyp. Aż się wstydzę z domu wychodzić. Ale czego się nie robi żeby mieć upragnioną dzidzię:-) Słodkich snów. Ja zmykam bo o 6 pobudka
Malusiolka wiedziałam-gratuluję już oficjalnie:-)

Zosiasamosia przez te wasze maratony to my się z mężem tak pogubiliśmy, że ho ho. I co chwilę na światłach pytałam ludzi jak do Armii Krajowej dojechać
Co do aplikacji na telefon to nie pomogę bo ja nie mam smartfona tylko zwykłą nokię do dzwonienia i pisania. Uwielbiam bajery, nowości i gadżety ale te smartfony to mnie wkurzają że szok.
A u mnie nic ciekawego się nie dzieje. Dziś @ się skończyła-od jutra zaczynam tempkę mierzyć i pomału biorę męża w obroty

Oprócz tego już chyba brak hormonów się nasila bo mam straszny mega wysyp na buzi. Tabletki zostały mi przepisane na paskudnego ryja. Jako środek antykoncepcyjny miałam wtedy jeszcze spiralę. Miałam gębę jak trędowata i po tabsach przestały wyłazić. No może z 1 -2 przed owu i @ ale to małe i nie zawsze. W kwietniu odstawiłam tabsy a od końca tamtego cyklu normalnie wysyp. Aż się wstydzę z domu wychodzić. Ale czego się nie robi żeby mieć upragnioną dzidzię:-) Słodkich snów. Ja zmykam bo o 6 pobudkaCześć dziewczyny :-) wybaczcie, że przez weekend się nie odzywałam, ale mnie nie było
niestety nie ogarnę tego co pisałyście więc w skrócie GRATULUJĘ ZAFASOLKOWANYM :-) witam nowe staraczki
i oczywiście trzymam &&&& za testujące i oczekujące :-)
susel no tempka poszła w górę i przyznaje, że jestem tym faktem wielce zaskoczona
staram się nie nakręcać i czekam cierpliwie do piątku, a Ty testuj jak jesteś już po terminie @ :-)
niestety nie ogarnę tego co pisałyście więc w skrócie GRATULUJĘ ZAFASOLKOWANYM :-) witam nowe staraczki
i oczywiście trzymam &&&& za testujące i oczekujące :-)susel no tempka poszła w górę i przyznaje, że jestem tym faktem wielce zaskoczona
staram się nie nakręcać i czekam cierpliwie do piątku, a Ty testuj jak jesteś już po terminie @ :-)Mąż kazał siusiać to siknęłam ale gdyby o mnie chodziło to zupełnie nie chciałam testować bo za wcześnie i do tego tempka mi spadła :/
Wyszedł oczywiście negatywny ale zastanawia mnie takie rozmazanie barwnika...czy z moimi testami cos nie tak?

ewka dobrze ze wrocilas do nas
piekna ta tempka, &&&&&&&& za piatkowe testowanie!
hania u Piaski byl problem z immunologia meza wiec moze tez powinniscie sprawdzic..?
Wyszedł oczywiście negatywny ale zastanawia mnie takie rozmazanie barwnika...czy z moimi testami cos nie tak?

ewka dobrze ze wrocilas do nas
piekna ta tempka, &&&&&&&& za piatkowe testowanie!hania u Piaski byl problem z immunologia meza wiec moze tez powinniscie sprawdzic..?
Załączniki
Ostatnia edycja:
Susel moje testy owulacyjne niektóre też się tak rozmywają. Nie ma ni cienia na teście? Na zdjęciu ciężko dojrzeć ale może przy oknie jakis chociaż zarys?
Mi znów temp specjalnie nie rośnie, zrobiłam test owulacyjny i od 3 dni taki sam wynik druga kreska jest widoczna ale słabsza od kontrolnej. Jeszcze zrobię w godzinach bardziej popołydniowych.
Grzanka jak u Ciebie?
Ewka temperatura super
coś czuję, że z tego coś będzie. &&&&
A na dworze szaro buro :/
Mi znów temp specjalnie nie rośnie, zrobiłam test owulacyjny i od 3 dni taki sam wynik druga kreska jest widoczna ale słabsza od kontrolnej. Jeszcze zrobię w godzinach bardziej popołydniowych.
Grzanka jak u Ciebie?
Ewka temperatura super
A na dworze szaro buro :/
reklama
Witam z rana 
mamaTomeczka no to chłopaki mają frajdę
ja wysyp też mam, krosta na kroście, nawet nie da się tego niczym zasmarować
tylko mnie to wyskoczyło nagle w wakacje, myślałam, że to od słońca, ale niestety
pewnie to hormony...
susel mnie takie rozmazania wychodzą na niektórych testach ovu
wiikki u mnie podobnie z kreskami
tylko druga zamiast ciemnieć albo chociaż utrzymywać się na takim samym poziomie, to blednie
ja robię testy ok. 16. Dziś 13dc...
Ja też nie lubię cyrku
mnie boli każda krzywda zwierząt, bo według mnie, jeśli ktoś jest zdolny skrzywdzić zwierzę, to po pewnym czasie będzie mu mało i będzie w stanie skrzywdzić człowieka :-(

mamaTomeczka no to chłopaki mają frajdę
ja wysyp też mam, krosta na kroście, nawet nie da się tego niczym zasmarować
tylko mnie to wyskoczyło nagle w wakacje, myślałam, że to od słońca, ale niestety
pewnie to hormony...susel mnie takie rozmazania wychodzą na niektórych testach ovu

wiikki u mnie podobnie z kreskami
tylko druga zamiast ciemnieć albo chociaż utrzymywać się na takim samym poziomie, to blednie
ja robię testy ok. 16. Dziś 13dc...Ja też nie lubię cyrku
mnie boli każda krzywda zwierząt, bo według mnie, jeśli ktoś jest zdolny skrzywdzić zwierzę, to po pewnym czasie będzie mu mało i będzie w stanie skrzywdzić człowieka :-(
Ostatnia edycja: