reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

brrr85 mi nikt nie mowil ze mam byc na czczo i przy ani jednym nie bylam a wyniki w miare sensowne mi wychodza wiec chyba nie. a co badasz?

reklama
hania jak badaliscie zolnierzyki i Twoje hormony to poza HSG moze tak jak Piaska powinnas sprawdzic immunologie swoja i meza. chyba ze juz badaliscie?
wikki nie szukaj, nie szukaj :happy: maz powiedzial ze skoro od razu jak jest ciaza to mam isc do endo po leki to powinnam codziennie testowac zeby jak najszybciej wiedziec :-p ja sie jeszcze zastanawiam bo on wie ze juz po terminie @ ale nie wie ze owu byla opozniona. ewka, ale chyba nie dotrzymam slowa co do wspolnego testowania :sorry:

Ja miałam badania chyba wszystkie, a mąż badał tylko nasienie, wyniki były w miarę ok, piszę w miarę, iż męża wyniki były moim zdaniem średnie ( lekarz określił dobre):sorry:

brrr85 mi nikt nie mowil ze mam byc na czczo i przy ani jednym nie bylam a wyniki w miare sensowne mi wychodza wiec chyba nie. a co badasz?

dzieki Susel :-) prolaktyne badałaś? bo wyczytałam ze na to trzeba byc na czczo. A tak poza tym to badam LH, FSH, Testosteron i prolaktyne. Gin powiedział ze na razie wystarczy, zobaczymy wyniki i jak cos bedziemy dzialać dalej.

A za cyrkami tez nie przepadam, mieszkałam obok takiego duzego placu gdzie czesto bywały cyrki i jak widzialam jak oni totrurują zwierzeta i ogólnie nie są zbyt mile do nich anstawieni to raczej wiecej do cyrku nie pójdę.
Do nas też przyjeżdżał cyrk. Pamiętam jak w podstawówce z koleżankami chodziłyśmy do tych zwierzaków w boksach. Na przedstawieniach tego nie widać, Malusiolka, ale te zwierzaki mają mnóstwo śladów na ciele po "tresowaniu". Skoro wiesz, że będziesz płakać oglądając brutalne tresowanie zwierząt, to nie wspieraj cyrków. Każdy, kto wspiera cyrk przyzwala na taką sytuację.
Trzymam kciuki za maluszka w brzuszku!! Na pewno jak zobaczyłaś wynik bety, to się uspokoiłaś :happy: Złapałam jednego z Twoich fluidków i bardzo na niego liczę, że zadziała w odpowiednim momencie :-D

Witajcie:-) Owocne zakupy za nami. Quadzik zarąbisty i szybszy od motorynki, którą kiedyś miałam.:-):-):-)

Malusiolka wiedziałam-gratuluję już oficjalnie:-):-D:tak:

Zosiasamosia przez te wasze maratony to my się z mężem tak pogubiliśmy, że ho ho. I co chwilę na światłach pytałam ludzi jak do Armii Krajowej dojechać:)

Co do aplikacji na telefon to nie pomogę bo ja nie mam smartfona tylko zwykłą nokię do dzwonienia i pisania. Uwielbiam bajery, nowości i gadżety ale te smartfony to mnie wkurzają że szok.

A u mnie nic ciekawego się nie dzieje. Dziś @ się skończyła-od jutra zaczynam tempkę mierzyć i pomału biorę męża w obroty:tak::-D Oprócz tego już chyba brak hormonów się nasila bo mam straszny mega wysyp na buzi. Tabletki zostały mi przepisane na paskudnego ryja. Jako środek antykoncepcyjny miałam wtedy jeszcze spiralę. Miałam gębę jak trędowata i po tabsach przestały wyłazić. No może z 1 -2 przed owu i @ ale to małe i nie zawsze. W kwietniu odstawiłam tabsy a od końca tamtego cyklu normalnie wysyp. Aż się wstydzę z domu wychodzić. Ale czego się nie robi żeby mieć upragnioną dzidzię:-) Słodkich snów. Ja zmykam bo o 6 pobudka

Cześć dziewczyny :-) wybaczcie, że przez weekend się nie odzywałam, ale mnie nie było :sorry: niestety nie ogarnę tego co pisałyście więc w skrócie GRATULUJĘ ZAFASOLKOWANYM :-) witam nowe staraczki :tak: i oczywiście trzymam &&&& za testujące i oczekujące :-)

susel no tempka poszła w górę i przyznaje, że jestem tym faktem wielce zaskoczona :tak: staram się nie nakręcać i czekam cierpliwie do piątku, a Ty testuj jak jesteś już po terminie @ :-)

Mąż kazał siusiać to siknęłam ale gdyby o mnie chodziło to zupełnie nie chciałam testować bo za wcześnie i do tego tempka mi spadła :/
Wyszedł oczywiście negatywny ale zastanawia mnie takie rozmazanie barwnika...czy z moimi testami cos nie tak?
ImageUploadedByForum BabyBoom1379307760.757437.jpg
ewka dobrze ze wrocilas do nas :happy: piekna ta tempka, &&&&&&&& za piatkowe testowanie!

hania u Piaski byl problem z immunologia meza wiec moze tez powinniscie sprawdzic..?

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1379307760.757437.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1379307760.757437.jpg
    7,3 KB · Wyświetleń: 67
Ostatnia edycja:
Susel moje testy owulacyjne niektóre też się tak rozmywają. Nie ma ni cienia na teście? Na zdjęciu ciężko dojrzeć ale może przy oknie jakis chociaż zarys?
Mi znów temp specjalnie nie rośnie, zrobiłam test owulacyjny i od 3 dni taki sam wynik druga kreska jest widoczna ale słabsza od kontrolnej. Jeszcze zrobię w godzinach bardziej popołydniowych.

Grzanka jak u Ciebie?

Ewka temperatura super :) coś czuję, że z tego coś będzie. &&&&

A na dworze szaro buro :/

reklama
Witam z rana :happy:

mamaTomeczka no to chłopaki mają frajdę :-D ja wysyp też mam, krosta na kroście, nawet nie da się tego niczym zasmarować :szok: tylko mnie to wyskoczyło nagle w wakacje, myślałam, że to od słońca, ale niestety :confused2: pewnie to hormony...

susel mnie takie rozmazania wychodzą na niektórych testach ovu :confused:

wiikki u mnie podobnie z kreskami :confused2: tylko druga zamiast ciemnieć albo chociaż utrzymywać się na takim samym poziomie, to blednie :eek: ja robię testy ok. 16. Dziś 13dc...

Ja też nie lubię cyrku :no: mnie boli każda krzywda zwierząt, bo według mnie, jeśli ktoś jest zdolny skrzywdzić zwierzę, to po pewnym czasie będzie mu mało i będzie w stanie skrzywdzić człowieka :-(

Ostatnia edycja:
Do góry