Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
hania jak badaliscie zolnierzyki i Twoje hormony to poza HSG moze tak jak Piaska powinnas sprawdzic immunologie swoja i meza. chyba ze juz badaliscie?
wikki nie szukaj, nie szukajmaz powiedzial ze skoro od razu jak jest ciaza to mam isc do endo po leki to powinnam codziennie testowac zeby jak najszybciej wiedziec
ja sie jeszcze zastanawiam bo on wie ze juz po terminie @ ale nie wie ze owu byla opozniona. ewka, ale chyba nie dotrzymam slowa co do wspolnego testowania
![]()

brrr85 mi nikt nie mowil ze mam byc na czczo i przy ani jednym nie bylam a wyniki w miare sensowne mi wychodza wiec chyba nie. a co badasz?
Do nas też przyjeżdżał cyrk. Pamiętam jak w podstawówce z koleżankami chodziłyśmy do tych zwierzaków w boksach. Na przedstawieniach tego nie widać, Malusiolka, ale te zwierzaki mają mnóstwo śladów na ciele po "tresowaniu". Skoro wiesz, że będziesz płakać oglądając brutalne tresowanie zwierząt, to nie wspieraj cyrków. Każdy, kto wspiera cyrk przyzwala na taką sytuację.A za cyrkami tez nie przepadam, mieszkałam obok takiego duzego placu gdzie czesto bywały cyrki i jak widzialam jak oni totrurują zwierzeta i ogólnie nie są zbyt mile do nich anstawieni to raczej wiecej do cyrku nie pójdę.
Złapałam jednego z Twoich fluidków i bardzo na niego liczę, że zadziała w odpowiednim momencie 

Oprócz tego już chyba brak hormonów się nasila bo mam straszny mega wysyp na buzi. Tabletki zostały mi przepisane na paskudnego ryja. Jako środek antykoncepcyjny miałam wtedy jeszcze spiralę. Miałam gębę jak trędowata i po tabsach przestały wyłazić. No może z 1 -2 przed owu i @ ale to małe i nie zawsze. W kwietniu odstawiłam tabsy a od końca tamtego cyklu normalnie wysyp. Aż się wstydzę z domu wychodzić. Ale czego się nie robi żeby mieć upragnioną dzidzię:-) Słodkich snów. Ja zmykam bo o 6 pobudka
niestety nie ogarnę tego co pisałyście więc w skrócie GRATULUJĘ ZAFASOLKOWANYM :-) witam nowe staraczki
i oczywiście trzymam &&&& za testujące i oczekujące :-)
staram się nie nakręcać i czekam cierpliwie do piątku, a Ty testuj jak jesteś już po terminie @ :-)
piekna ta tempka, &&&&&&&& za piatkowe testowanie!
ja wysyp też mam, krosta na kroście, nawet nie da się tego niczym zasmarować
tylko mnie to wyskoczyło nagle w wakacje, myślałam, że to od słońca, ale niestety
pewnie to hormony...
tylko druga zamiast ciemnieć albo chociaż utrzymywać się na takim samym poziomie, to blednie
ja robię testy ok. 16. Dziś 13dc...
mnie boli każda krzywda zwierząt, bo według mnie, jeśli ktoś jest zdolny skrzywdzić zwierzę, to po pewnym czasie będzie mu mało i będzie w stanie skrzywdzić człowieka :-(