reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

wikki wole sie nie ludzic ze cos tam widzialam. rano jak zobaczylam tempke to bylo mi przykro, ale teraz stwierdzilam ze trudno te kolejne 2 cykle sobie odpuszcze a jak przyjade do PL na swieta to sie przebadam z gory na dol i napewno sie uda :-)

wikki u Ciebie cykl moze byc przy karmieniu zupelnie przeciew rozlegulowany, wiec owu moze byc jeszcze przed Toba.
benfica a jak tempka? czy nie meirzysz? bo jak blednie to ja bym chyba obstawiala ze owu juz byla. a sa jakies czynniki ktore moglyby wplynac na Twoje rozregulowanie?

Grzanka jak tam??

reklama
benfica a jak tempka? czy nie meirzysz? bo jak blednie to ja bym chyba obstawiala ze owu juz byla. a sa jakies czynniki ktore moglyby wplynac na Twoje rozregulowanie?

Nie mierzę, bo mój termometr okazał się bublem :confused2: owu chyba nie było, bo testy robię od 8dc... wtedy drugiej kreski nie było... w 9dc nie zrobiłam, bo byłam w delegacji, w 10dc pojawiła się druga kreska, bledsza niż kontrolna ale od razu zauważalna, 11-12dc kreski były, ale w zasadzie to trzeba było się dobrze przyjrzeć, żeby zobaczyć :confused2: a dziś test jeszcze przede mną... generalnie nic się u mnie nie zmieniło, co by mogło cykl rozregulować :confused2: no chyba, że coś mam o czym nie wiem... :confused2:

benfica to mozliwe ze pozytyw by wyszedl 10dc pozniej w ciagu dnia. moze masz tylko chwilowy skok hormonu. a w poprzednich cyklach Ci te same testy ladnie wychodzily?

hania$ - trzymam kciuki, ogólnie jeśli się para trochę już stara bezowocnie to warto to badanie wykonać. Tylko polecam na NFZ np. w Łodzi w Matce Polce. Nie ma co za nie płacić. A czy mąż miał badanie swim up? I jak tam u niego żołnierzyki w ruchu a? B może mu zwykły Proxeed wystarczy, aby je trochę uruchomić i wzmocnić.

karola1986-21 – dawno Cię kobitko nie widziałam. :-) Jak tam ogólnie u Ciebie?

Susel pamiętaj póki @ nie ma jest nadzieja :) &&&&&

Benfica ach te testy dlaczego nie pokazują nam tego co chcemy :/ oby owu przyszła tez do Ciebie

benfica to mozliwe ze pozytyw by wyszedl 10dc pozniej w ciagu dnia. moze masz tylko chwilowy skok hormonu. a w poprzednich cyklach Ci te same testy ladnie wychodzily?

Dopiero zaczęłam je robić... bo mimo starań, to jakoś w głębi duszy nie wierzyłam, że mogą być aż takie kłopoty :confused2: w sumie, to lekarz, u którego byłam po leki na wywołanie w zeszłym cyklu mnie namówił na testy owu... ale wiesz co - jakby było, jak napisałaś z tym 10dc, to by było super ;-):tak: jeśli nadal będą takie cyrki, to kupię inny termometr :confused2:

SUSEL - tak z ciekawości: a to rozmazane nie schodzi po czasie? A w miejscu kreski nic a nic nie dostrzegacie? Trzymam kciuki, by @ nie przyszła! W końcu się uda, zobaczysz!

benfica no to &&&& zebym miala racje ;-) a testy z allegro czy apteczne?

Cyntia dzieki kochana! rozmazanie po 10min nie zeszlo a potem musialam isc do pracy. w sumie zapomnialam paska wyrzucic wiec sprawdze po pracy ale to raczej nie ma znaczenia. oczywiscie ze ja cos w polu testowym widzialam ale dopatruje sie jak moge wiec oczywiscie ze zobacze ;-) narazie czekam, zobaczymy. chyba skupie sie na tych badaniach w PL a do tego czasu sprobuje sobie odpuscic.

reklama
Do góry