reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

reklama
Justyn_ka a ile to juz dni po zastrzyku? kazdemu inaczej spada poziom HCG ale u mnie po 7 dniach byl cien cienia a po 10 juz nic raczej. a ten Twoj to nie taki cien cienia wcale :-) &&&&&&&&!

Piaska ja tez po 3 dniach od odstawienia dostalam @, jak benfica, ale moze byc az do 10!
Grzanka :-( a tak trzymalam za Ciebie kciuki! dawaj znac czy sie @ rozwinie!

benfica rosman ma chyba te co sa w aptekach wiec powinno byc ok, wiec moze to byl ten 10dc ale ja bym testowala dalej dla pewnosci.

Dzięki dziewczyny:)

Susel - wiem i możesz 3mać dalej:) ja za Ciebie też trzymam:) będzie, co ma być:) Czy te plamienie może być po duphastonie? Bo ja też go brałam.

Grzanka no to trzymam dalej! :-) co do plamienia po duphastonie to czesto rozpoczyna @ niestety, ale tez teoretycznie nie powinno sie odstawiac jezeli jest ciaza bo wtedy moze sie pokazac plamienie. ja bym na Twoim miejscu jeszcze nie odstawiala tabletek, chyba ze jestes pewna ze to nie ciaza.

Justyn_ka to wczesnie bardzo testowalas, ale przynajmniej bedziesz miala odniesienie bo jak bedzie coraz grubsza to wiadomo :-)

karola1986-21 – dawno Cię kobitko nie widziałam. :-) Jak tam ogólnie u Ciebie?

hej piaska! czytam Was codziennie ale nie mam o czym pisać niestety...

miałam bardzo stresujący początek cyklu i przez ten zakichany stres cały cykl rozjechał się i to konkretnie :-(
były przedziwne skoki i spadki temperatury no i wróciło plamienie (co jest dla mnie najgorszą wiadomością).
owu nie było i nie wiem czy w ogóle w tym cyklu będzie :zawstydzona/y:

mam nadzieję, że był to tylko jednorazowy epizod i więcej taki cykl się nie powtórzy :confused2:

a co u Ciebie?

reklama
Do góry